Το σωματείο εργαζομένων της ΔΕΗ «Ένωση» για την απόφαση μείωσης των εκπτώσεων πληρωμής και συνέπειας

Συναδέλφισες –οι

Στην συνεδρίαση που έγινε την Τρίτη 10 Μαρτίου 2019, το ΔΣ της ΔΕΗ αποφάσισε την μείωση των εκπτώσεων πληρωμής και συνέπειας από 15% σε 10%, ενώ παράλληλα θα ζητήσει και από τις βιομηχανίες αύξηση των τιμολογίων κατά 10%, καθώς μείωσε από 6% σε 4% και την έκπτωση εάν κάποιος πλήρωνε την ετήσια κατανάλωση ρεύματος.

Ενώ υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην επιχείρηση, κάτι που γνωρίζει ο πρόεδρος κ. Παναγιωτάκης, δείχνει ένα πρόσωπο κάθε άλλο παρά αλτρουιστικό εφαρμόζοντας μια πολιτική η οποία περιορίζει κατά 5% την έκπτωση συνέπειας.

Τελικά την πληρώνουν για άλλη μια φορά οι συνεπείς καταναλωτές που πλήρωναν στην ώρα τους το λογαριασμό ρεύματος, βοηθώντας έτσι ουσιαστικά τη ΔΕΗ, ενώ μετά την απόφαση αυτή, τους οδηγείτε να γίνουν και αυτοί κακοπληρωτές, με αρνητικές συνέπειες για τα οικονομικά της επιχείρησης .

Η έκπτωση 15% έγινε για να αποφευχθεί η αύξηση των κακοπληρωτών κ. Παναγιωτάκη, είναι κάτι που είπατε και δεν το τηρήσατε και οφείλουμε να σας το υπενθυμίσουμε !!!!

Γραφείο τύπου
ΕΝΩΣΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.