Στο ταμείο της ΠΔΜ 42.400.000€ για την συντέλεση της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης των Αναργύρων – Η απάντηση του προέδρου Συλλόγου Περιβάλλοντος Ακρινής Κ. Πουτακίδη

Την ευθύνη για την υλοποίηση όλων των διαδικασιών για την αναγκαστική απαλλοτρίωση του οικισμού των Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, αναλαμβάνει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη, η χρηματοδότηση της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης του οικισμού από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με το ποσό των 42.400.000€ με το οποίο θα αποζημιωθούν οι δικαιούχοι.

Ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τη θετική εξέλιξη του ζητήματος, που αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, τονίζοντας ότι «Αλλάζουμε νόμους, στοιχηματίζουμε με το χρόνο, αναλαμβάνουμε ευθύνες, αποκαθιστούμε αδικίες του παρελθόντος και βήμα βήμα χτίζουμε το μέλλον της Περιφέρειάς μας».


ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΚΡΙΝΗΣ

Απάντηση στην Περιφερειακή Αρχή για τα 42.000.001 ΕΥΡΩ Στα ταμεία της περιφέρειας για την μετεγκατάσταση των ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΛΛΑ

Αλλάζεται νόμους ΑΛΛΑ δεν εφαρμόζεται νόμους.
Στοιχηματίζεται με τον χρόνο ΑΛΛΑ δεν προσδιορίζεται χρόνο.
Αναλαμβάνεται ευθύνες ΑΛΛΑ ανέξοδες ευθύνες.
Αποκαθιστάται αδικίες του παρελθόντος ΑΛΛΑ δημιουργείται αδικίες του παρόντος.
Βήμα βήμα κτίζεται το μέλλον της Περιφέρειας ΑΛΛΑ αφήνεται μια τοπική κοινωνία χωρίς παρόν και μέλλον.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.