Δήμος Κοζάνης: Καλώδια μέτρησης κυκλοφοριακού φόρτου σε πολλούς κεντρικούς δρόμους της πόλης



Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει ότι σε πολλά κεντρικά σημεία της πόλης, έχουν τοποθετηθεί καλώδια μέτρησης κυκλοφοριακού φόρτου, στο πλαίσιο του έργου για τη σύνταξη νέας κυκλοφοριακής μελέτης, που πρόσφατα υπεγράφη από τη Δημοτική Αρχή.

Τα στατιστικά δεδομένα που θα συγκεντρωθούν, όπως είναι ο αριθμός και το μέγεθος των διερχόμενων οχημάτων, ο βαθμός καταπόνησης του οδοστρώματος αλλά και η ταχύτητα που αναπτύσσουν οι οδηγοί, θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση της νέας μελέτης και των παρεμβάσεων, που πρέπει να υλοποιηθούν.

Σημειώνεται ότι τα καλώδια είναι τοποθετημένα σε παράλληλη διάταξη ώστε να περνούν τα οχήματα από πάνω τους και να τα πατάνε. Παράλληλα, συνδέονται με μετρητή, ο οποίος βρίσκεται σε εμφανές σημείο πάνω στο πεζοδρόμιο.

Κλείνοντας, οι φίλοι οδηγοί καλούνται να διέρχονται κανονικά από τα καλώδια και να μην φρενάρουν πάνω σε αυτά, για να μην καταστραφούν.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.