ΦΣ Κοζάνη: Στην προπόνηση της Κ19 οι ποδοσφαιριστές Ξενοφών Πάνος, Τάσος Καραγκιόζης και ο φυσικοθεραπευτής Άκης Τσικόγιας



Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους νεαρούς παίκτες της ομάδας μας ΦΣ Κοζάνη Κ19 το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς στην προπόνηση στο γήπεδο των Κοίλων παραβρέθηκε ένας εκ των αρχηγών της ανδρικής ομάδας Ξενοφών Πάνος, ο τερματοφύλακας Τάσος Καραγκιόζης, και ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας μας Άκης Τσικόγιας!

Οι έμπειροι ποδοσφαιριστές μίλησαν με τους νεαρούς παίκτες, είδαν το οικογενειακό διπλό της ομάδας και μοίρασαν συγχαρητήρια στους προπονητές Γιάννη Παρασκευά και Γιώργο Τσέπουρα για την δουλειά που γίνεται, και συνεχάρησαν τον γενικό αρχηγό της ομάδας Στέφανο Γκουρτσούλη για την οργάνωση και την πορεία της ομάδας.

Ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να έρθουν ακόμη πιο κοντά σε ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας της ΠΑΕ και να ακούσουν από “πρώτο χέρι” την άποψή τους για την συμμετοχής τους στις επαγγελματικές κατηγορίες και την εμπειρία τους σε αγώνες υψηλού επίπεδου. Αμφότεροι, ανανέωσαν το ραντεβού εως την επόμενη συνάντηση, οι δε νεαροί ποδοσφαιριστές ευχήθηκαν για νίκη στον επόμενο κρίσιμο αγώνα των ανδρών την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, ώρα 16:00 στο ΔΑΚ, κόντρα στον Καμπανιακό.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.