Προγνωστικά Στοιχήματος: Αρχή με… 60 απόδοση!



Καλημερίζω! Μετά τα preview της Μπουντεσλίγκα, ήρθε η ώρα να μπούμε στο πρώτο γεμάτο Σαββατοκύριακο της σαιζόν, αφού και τα πέντε πρωταθλήματα που με απασχολούν στοιχηματικά «τρέχουν». Μπουντεσλίγκα, Zweite Liga, Dritte Liga, Αυστρία Α’ και Αυστρία Β’ είναι αυτά τα πέντε. Το Σ/Κ έχει αρκετά σημεία τα οποία συζητιούνται και παίζονται. Για αρχή σήμερα θα υπάρχει διαλογή αλλά και παιχνίδι με δύο «τέρατα».

Πέραν των «δικών” μου, είχαμε και έναρξη του συνάδελφου Prosvoro την Τρίτη, έναρξη με το δεξί καθώς «έβγαλε” trixie. Καλή αρχή λοιπόν!

Μπάγερν επί Κόβατς

Είμαι περίεργος να δω αρκετές ομάδες φέτος, το πώς θα συμπεριφερθούν, το τι θα παρουσιάσουν. Για αρχή υπάρχουν πολλά σημεία που συζητιούνται στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα. Πρώτο το ματς της Μπάγερν με την ανάλυση να ακολουθεί παρακάτω. Στο Βερολίνο η Χέρτα υποδέχεται τη Νυρεμβέργη και το over2,5 στο 2,05 παίζεται, αφού και οι δύο ομάδες δεν έχουν δείξει ακόμα συνοχή στην άμυνα. Δύο επίσης κυκλωμένα over2,5 είναι αυτό της Φράιμπουργκ με την Άιντραχτ (στο 2,15) και αυτό της Μάινς με την Στουτγάρδη (στο 2,10). Το ματς της Φραίμπουργκ πάει και άσος (2,30), όμως η απόδοση δεν βγάζει μάτια. Καλύτερος για παράδειγμα είναι ο άσος της Φορτούνα (2,50) απέναντι στην Άουγκσμπουργκ, με το σύνολο του Φούνκελ να έχει μεγάλη δίψα για νίκη. Αξία βρίσκω στον άσο της Γκλάντμπαχ (2,80) απέναντι στη Λεβερκούζεν, αφού δεν περίμενα να είναι outsider. Τέλος, το διπλό του Ανόβερου (3,80) στην Βρέμη μοιάζει να είναι καλό, παρότι η παράδοση είναι αποτρεπτική (δεν έχει κερδίσει ποτέ το Ανόβερο εκεί μέσα), ενώ η Λειψία (3,75) αν δεν είχε τους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ ίσως να γινόταν επιλογή.

Μπάγερν – Χόφενχαϊμ: Η Χόφενχαϊμ πάντα ήταν «πονοκέφαλος» για την Μπάγερν, ιδίως στο Ζίνχαϊμ. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας κάνει πρεμιέρα με τον Κόβατς στον πάγκο της. Μπορεί να νίκησε στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της (Σούπερ Καπ, Κύπελλο), όμως δεν έπεισε, ειδικά στο Κύπελλο. Η Χόφενχαϊμ του Νάγκελσμαν έχει τεράστια δόση τρέλας και είμαι σίγουρος θα παίξει για άλλη μια φορά για να κερδίσει, στα ίσα. Δεν ξέρω αν θα κυλήσουν όλα ομαλά στην Μπάγερν, όμως μου βγάζει ένα «σφίξιμο» η ομάδα. Δεν περίμενα διψήφιο αριθμό στην απόδοση, μια χαρά και η κάλυψη στο Χ (draw no bet), που μας δίνει δέκα φορές τα λεφτά μας.

Πρώτη νίκη του Μαγδεμβούργου;

Στην Zweite Liga τα πράγματα είναι πιο απλά, δεν υπάρχουν τόσα πολλά σημεία. Αρχικά τίποτα από τα σημερινά παιχνίδια, μάλιστα τα θεωρώ αρκετά αντιποδοσφαιρικά, αφού τρεις στις τέσσερις ομάδες παίζουν άμυνα (Μπόχουμ, Σαντχάουζεν και Ντάρμστατ). Από τα παιχνίδια του Σαββάτου μου αρέσει το διπλό της Άουε (7,00) απέναντι στην Κολωνία, που ακόμα δεν έχει πείσει και το 7άρι φαντάζει τεράστιο. Καλό το over2,5 (1,95) της Φιρτ με την Πάντερμπορν. Με ελκύει αρκετά ο άσος του Μαγδεμβούργου (3,10), που θέλει να σπάσει το ρόδι κόντρα στην Ίνγκολστατ. Την Κυριακή τα «βλέπω» όλα διπλά. Η Σανκτ Πάουλι (3,30) έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα και απέναντι στην προβληματική Ουνιόν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, το ίδιο ισχύει και για τη Χάιντενχαϊμ (3,40) απέναντι στην Δρέσδη. Στο Ρέγκενσμπουργκ περιμένω ανοιχτό ματς και το γκολ/γκολ+διπλό πληρώνει 4,50απόδοση. Προσοχή στο ματς της Δευτέρας, το Αμβούργο και η Αρμίνια έχουν τρομερά καλές σχέσεις.

Ένα φαβορί και ένα outsider η Dritte   

Φτωχό το στοιχηματικό πρόγραμμα της Dritte Liga. Μόλις ένα φαβορί και ένα καλό outsider κυκλώθηκαν. Το φαβορί ακούει στο όνομα Χάνσα Ρόστοκ (2,15), που θα αντιμετωπίσει τη Βούρτσμπουργκερ Κίκερς. Η ομάδα του Ντότσεφ εντός είναι πολύ δυνατή και λυγίζει ακόμα και ομάδες της Μπουντεσλίγκα, γιατί όχι λοιπόν και τους Κίκερς. Στο Κότμπους η Ενεργκί μοιάζει να χάνει λίγη από τη φόρμα των πρώτων αγωνιστικών. Το διπλό της Μέπεν (4,50) έχει καλύτερες πιθανότητες από αυτές που μας παρουσιάζει ο Μπουκ.

Που θα σταματήσει η Πόλτεν;

Αν μια ομάδα έχει χτυπήσει φόρμα και έχει δείξει τα καλύτερα δείγματα μέχρι στιγμής, αυτή είναι η Σανκτ Πόλτεν. Αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης εντός έδρας και ο άσος βρίσκεται σε καθαρές αποδόσεις outsider (3,40). Λάθος στα μάτια μου και ας χάσει. Ματς ντεφορμέ ομάδων στο Μαρία Έντσερσντορφ, με την Αντμίρα να υποδέχεται τη Μάττερσμπουργκ. Λάθος και εδώ το να είναι outsider o άσος (2,70). Στην Β’ Αυστρίας θα παίξω Κάπφενμπεργκ, η ανάλυση ακολουθεί παρακάτω. Κατά τα άλλα ο άσος της Χορν (2,15) είναι το μοναδικό σημείο που μου αρέσει από την αγωνιστική αυτή.

Λιφερίνγκ – Κάπφενμπεργκ: Η Λιφερίνγκ έδειξε άσχημη συμπεριφορά απέναντι στη Ριντ, έχασε δικαίως 3-0 και αρκετά εύκολα, ενώ θα έχει μερικές σημαντικές απουσίες σήμερα. Από την άλλη η Κάπφενμπεργκ κόντρα σε όλες τις προβλέψεις κάνει σοβαρό ξεκίνημα και σίγουρα οι αποδόσεις στο διπλό της αδικούν αρκετά. Είναι πολύ δυνατή στις αντεπιθέσεις η ομάδα του Ρους και με λίγη σταθερότητα στην άμυνα μπορεί να κάνει μια μεγάλη νίκη.

Αυτά λοιπόν όσον αφορά την αρχική διαλογή. Δύο μεγάλα σημεία σήμερα, ένα να βγει είμαστε κερδισμένοι, αν βγουν και τα δύο τότε θα είμαι υπέρευχαριστημένος. Νέο ραντεβού Σάββατο πρωί. Καλή τύχη.

Το παιχνίδι μου

Μονά – δυάδα:
24/08- 20:10 – Λιφερίνγκ – Κάπφενμπεργκ : 2ft(6,00) επί 13 μονάδες
24/08- 21:30 – Μπάγερν Μονάχου – Χόφενχαϊμ : 2DNB(10,00) επί 10 μονάδες
Στην δυάδα απόδοσης (60) 2 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.