Νέες υποψηφιότητες από το «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας» – Δείτε τα ονόματαΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΑΣΙΟΥ ΟΛΙΑΝΑΣ  ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ»

Συνδημότες/τισσες

Είμαι η Ολιάνα (Άννα) Τάσιου. Σε ηλικία εννέα ετών  το 1992  ήρθα με την οικογένειά μου από την Κορυτσά της Αλβανίας στην Πτολεμαΐδα, όπου και εγκατασταθήκαμε μόνιμα. Φοίτησα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο, στη συνέχεια στο 4ο Γυμνάσιο και στο 1 Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας . Πέρασα το 2002 με πανελλήνιες εξετάσεις στο ΑΤΕΙ  Αθηνών, στο τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας, απ΄ όπου και αποφοίτησα το 2007. Εργάστηκα για τέσσερα χρόνια ως βοηθός οδοντιάτρου στην Πτολεμαΐδα και εδώ και ένα χρόνο περίπου είμαι άνεργη. Δραστηριοποιούμαι στο Σύλλογο Ηπειρωτών Εορδαίας, ασχολούμαι με Αγγλικά και  με Η/Υ

Επειδή η ανεργία στους κόλπους της νεολαίας  έχει αγγίξει το70% στη Δ. Μακεδονία, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα επιβίωσης και σπρώχνοντας το πιο δημιουργικό κομμάτι της κοινωνίας να «δώσει σάρκα και οστά» στα όνειρά του μεταναστεύοντας σε άλλη χώρα

Επειδή η μόρφωση των νέων, από κοινωνικό αγαθό που δικαιούνται όλοι, έγινε προνόμιο για λίγους, εξαιτίας της φτωχοποίησης της πλειοψηφίας των πολιτών και της υποβάθμισης και απαξίωσης του δημόσιου σχολείου

Επειδή ο ρατσισμός και η ξενοφοβία αναβιώνουν επικίνδυνα απειλώντας την κοινωνική συνοχή και δημιουργώντας προβλήματα στις ζωές των ανθρώπων με κάποια διαφορετικότητα

Επειδή η  πρόσβαση στην υγεία λόγω της ανεργίας, της μαύρης και ανασφάλιστης εργασίας και της υποβάθμισης των  δημόσιων δομών υγείας για τους περισσότερους, κυρίως νέους, συμπολίτες μας είναι σχεδόν αδύνατη

Επειδή η αναξιοκρατία είναι πληγή που αιμορραγεί στον τόπο μας αποκλείοντας από την εργασία νέους ανθρώπους που δεν έχουν το λεγόμενο «μέσο»

Θεώρησα καθήκον και η υποχρέωσή μου την ανάμειξή μου στα κοινά, προκειμένου να αντισταθώ και να αγωνιστώ για ένα καλύτερο αύριο για τη γενιά μου.

Γι’ αυτό κατεβαίνω υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας» με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Ζαραφίδη και ζητώ τη στήριξή σας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΑΖΙΔΟΥ ΜΕ ΤΟ “ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ”

Με τιμή και εκτίμηση προς τους συνδημότες μου

Ονομάζομαι Απαζίδου Σοφία και είμαι εν ενεργεία δημοτική σύμβουλος.
Θέτω νέα υποψηφιότητα με το συνδυασμό «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας» στις εκλογές του Μαΐου του 2014. Η προηγούμενη θητεία με δίδαξε μεταξύ άλλων ότι αν το θέλουμε τουλάχιστον δύο, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Το νούμερο δύο όμως είναι δυσεύρετο ακόμα και μέσα σε έναν συνδυασμό 150 ατόμων. Άρα οι επιλογές μας δεν είναι πολλές και παράλληλα είναι και δύσκολες. Η υποψηφιότητά μου με το «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Ζαραφίδη αυτό ακριβώς εκφράζει. Την αγωνία μου να συνεργαστώ με ανθρώπους που μπορούν να δουλέψουν, να δημιουργήσουν και να ανατρέψουν.

Δεν έχει νόημα να αναφέρω, τι προσπάθησα να καταφέρω, τι κατάφερα και τι όχι, με παράθεση γεγονότων. Αυτό όμως που είναι σημαντικό και χαρακτηρίζει τη δική μου ζωή και προσωπικότητα είναι το γεγονός ότι δεν έβαλα ¨νερό στο κρασί μου¨ και οι θέσεις και οι πράξεις μου δεν έχουν τιμές. Πιστεύω σε ό,τι πίστευα και πριν από την ενασχόλησή μου με τα κοινά. Η μεγάλη υπόσχεση που έδωσα στους συνδημότες μου πριν από τέσσερα χρόνια είναι ότι “θα σας κοιτάω στα μάτια” και αυτό έκανα και θα κάνω στο μέλλον γιατί απλά δεν μπορώ να ζήσω αλλιώς.
Πιστεύω στη ζωή και στην αξία της και όλος ο αγώνας μου σαν κινητήριο άξονα έχει τον άνθρωπο, την αξιοπρέπεια και την δικαιοσύνη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.