Νέες υποψηφιότητες με τον συνδυασμό της Γ. Ζεμπιλιάδου – Δείτε τα ονόματα

Ελισάβετ Καρανάκη: Με τη Γ. Ζεμπιλιάδου για να διασφαλίσουμε τη νέα αναπτυξιακή μας πορεία.
    
«Ο τόπος μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Θα μπει σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία ή θα συνεχίσει να χάνει ευκαιρίες και να απογοητεύει τους ανθρώπους του;
    
Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε αν έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο και ανθρώπους που ξέρουν και μπορούν. Γι΄ αυτό μπαίνω σ΄ αυτό τον αγώνα μαζί με τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου και το συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ.
    
Οι γνώσεις, η εμπειρία και η αγάπη της για τον τόπο θα είναι εγγύηση για όλους μας».

Ποια είναι η Ε. Καρανάκη.

Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΡΑΝΑΚΗ είναι κάτοικος Πτολεμαΐδας, με καταγωγή από τον Περδίκκα του Δήμου Εορδαίας. Είναι διπλωματούχος Μηχανικός του Πολυτεχνείου Κρήτης και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Στο ξεκίνημα της επαγγελματικής της δραστηριότητας το 1996, ως ελεύθερος επαγγελματίας. συνεργάστηκε με πολλές εταιρείες χωματουργικές και κατασκευαστικές της περιοχής μας, που δραστηριοποιούνταν κυρίως στα ορυχεία του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ ΑΕ.  

Από το 2004, εργάζεται στην ΔΕΗ Α.Ε. και είναι Υποτομεάρχης Μεταλλευτικής Υποστήριξης του Κλάδου Ορυχείου Πεδίου Αμυνταίου. Ασχολείται κυρίως με τη μελέτη, εκπόνηση και κατασκευή έργων υποδομής, την εφαρμογή του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στην ΔΕΗ ΑΕ, την επίβλεψη διαφόρων συμβάσεων της Επιχείρησης, συμμετέχει σε Επιτροπές Διαγωνισμών, Αξιολόγησης, Τεχνικής Κρίσεως, Παραλαβές κ.ά.

Το 2010 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος του νέου διευρυμένου Δήμου Εορδαίας, είναι μέλος Δ.Σ. της Οικονομικής Επιτροπής, της Δημοτικής Επιχείρησης Ν.Π.ΚΟΙΠΠΑΠ (Νομικό Πρόσωπο) και της Σχολικής Επιτροπής Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης. Η παρουσία της είναι ενεργή σε κοινωνικές, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου μας.

Είναι παντρεμένη με τον έμπορο ΝΙΚΟ ΣΙΑΠΑΝΙΔΗ και έχουν δύο κόρες, τη Νάντια και την Κατερίνα.

 

Ζαρκάδας Νικόλαος: Με τη Γ. Ζεμπιλιάδου γιατί είναι η πιο συγκροτημένη υποψηφιότητα.
    
«Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου και το συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ επειδή πιστεύω πως είναι η πιο συγκροτημένη υποψηφιότητα. Αυτό ακριβώς που χρειάζεται η εποχή και ο τόπος μας. Ανθρώπους με γνώσεις, εμπειρία και ξεκάθαρες απόψεις για όσα μας απασχολούν.
    
Έτσι θα προχωρήσουμε όλοι μαζί και θα πετύχουμε».

Ποιος είναι ο Ν. Ζαρκάδας

Ο Ζαρκάδας Νικόλαος του Κων/νου είναι παντρεμένος με τη Δέσπω Καλαμπούκα και έχουν δυο κόρες, τη Χριστίνα και τη Γεωργία.
 
Γεννημένος στη Ροδιανή Κοζάνης στις 24/9/1961, είναι θερμοϋδραυλικός .
 
Πρόεδρος της  Ομοσπονδίας επαγγελματιών – βιοτεχνών Ν. Κοζάνης , πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Ροδιανής , αντιπρόεδρος  του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Υδραυλικών , αντιπρόσωπος στην Γ.ΣΕ.Β.Ε.Ε.  

Καλογερίδης Νικόλαος: Γιατί μπαίνω στον αγώνα με τη Γ. Ζεμπιλιάδου
    
«Η δυσχερής οικονομική κατάσταση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε συνδυασμό με τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, κυρίως στις νεαρές ηλικίες, καθιστούν τη συμμετοχή στις περιφερειακές εκλογές επιτακτική και αναγκαία. Το ισχυρό ηθικό και τεχνοκρατικό υπόβαθρο, αλλά και το όραμα της υποψηφίου Περιφερειάρχη μας Γεωργίας Ζεμπιλιάδου επιβάλουν τη στήριξη μας στον αγώνα της».

Ποιος είναι ο Ν. Καλογερίδης

    Ανώτατες Σπουδές
•    Υποψήφιος Διδάκτορας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης με θέμα «Η εξέλιξη του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος από το πόρισμα της Επιτροπής Καρατζά μέχρι την πρόσφατη ανακεφαλαιοποίηση: Εκσυγχρονισμός, Επέκταση και Κρίση».
Δημοσιεύσεις:
1.   Απρίλιος 2014:  Τίτλος “The earning management process in the banking sector: A critical analysis of the existing approaches”, 1η Διημερίδα Ερευνητικής Δραστηριότητας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
2.  Νοέμβριος 2013: Τίτλος “Η δυναμική  και ο ρόλος του τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα κατά την περίοδο 2000-2010”  Συλλογικό Τόμο:«Η Ελληνική Οικονομία από την ΟΝΕ στο Μηχανισμό Στήριξης» Επιμέλεια: Παντελής Σκλιάς – Σπύρος Ρουκανάς, Εκδόσεις Λιβάνη

•    Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA Master in Business Administration) του Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε σύμπραξη με το Εθνικό Πανεπιστήμιο του Ternopil, με βαθμό Λίαν Καλώς 7,95.

•    Πτυχιούχος Τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με βαθμό Λίαν Καλώς 7,03.

Επαγγελματική Εμπειρία

•    (11/05/2008 – σήμερα) :  SBL officer και ML officer στο υποκατάστημα της τράπεζας Eurobank στην Κοζάνη.
•    (01/11/2004 – 11/05/2008) : Υπάλληλος στο τμήμα Επιχειρηματικών Δανείων στο υποκατάστημα Κοζάνης της Τράπεζας Πειραιώς.
•    (01/10/2004 – 30/06/2005) : Επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Μάθημα: Μάρκετινγκ 1.
•    (01/01/2004 – 01/06/2004) : Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος στο υποκατάστημα της Interamerican στη Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 1.
•    (25/03/2003 – 31/12/2003) : Εκκαθαριστής Οριστικών Εξόδων στο Α΄ΕΛΔΑΠ.

Σεμινάρια Επιμορφώσεις

•    (Νοέμβριος 2013) : Πιστοποίηση ΤτΕ θεσμικό πλαίσιο και πιστοποίηση Α1.
•    (Μάρτιος 2009) : Σεμινάριο με θέμα «Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων», Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος, 5ο Περιφερειακό τμήμα Δυτικής Μακεδονίας Έδρα Κοζάνη.
•    (04/03/2009 – 19/05/2009) : Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης σε θέματα «Χρηματοοικονομικής – Λογιστικής». Ιντσιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων.
•    (Ιούλιος 2006) : Επιμορφωτικά Σεμινάρια της Τράπεζας Πειραιώς σε Επιχειρηματικές Χρηματοδοτήσεις – Νομικές και Λογιστικές Παράμετροι.
•    (Ιούλιος 2006) : Επιμορφωτικά Σεμινάρια της Τράπεζας Πειραιώς στο Εξωτερικό Εμπόριο.
•    (Ιούλιος 2006) : Επιμορφωτικά Σεμινάρια της Τράπεζας Πειραιώς σε Επιχειρηματικές Χρηματοδοτήσεις – Αξιολόγηση και Χειρισμός Χρηματοδοτικών Αιτημάτων.
•    (Ιούλιος 2006) : Επιμορφωτικά Σεμινάρια της Τράπεζας Πειραιώς σε Επιχειρηματικές Χρηματοδοτήσεις – Βασικά Θέματα Χρηματοδοτήσεων.
•    (21/12/2005) : Επιμορφωτικά Σεμινάρια της Τράπεζας Πειραιώς σε Μέσα και Συστήματα Πληρωμών.
•    (21/12/2005) : Επιμορφωτικά Σεμινάρια της Τράπεζας Πειραιώς σε Εργασίες Συναλλάγματος.
•    (Ιούλιος 2004) : Πιστοποίηση ως Σύμβουλος Συγκριτικής Αξιολόγησης Επιχειρήσεων (Benchmarking Qualified Consultant).
•    (31/03/2003) : Έκδοση Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Λογιστή – Φοροτεχνικού Γ΄Τάξης.
•    (20/02/2002) : Έκδοση Άδειας Ασκήσεως Οικονομολογικού Επαγγέλματος.
•    (19/11/2001- 17/12/2001) : Κύκλος Διαλέξεων σε Θέματα Ευρωπαϊκής Ενοποίησης, Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα – Ευρωπαϊκό Κέντρο Επικοινωνίας και Πολιτισμού, Θεσσαλονίκη.

Εμπειρία

•    (01/09/2008 – 31/05/2009) :  Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας Δυτικής Μακεδονίας.  Συμμετοχή ως εξωτερικός συνεργάτης στην υλοποίηση του έργου « Ολοκλήρωση Έργων και Δράσεων 3ου Κ.Π.Σ. και Προετοιμασία ΕΣΠΑ Μακεδονίας – Θράκης (Περιοχή ευθύνης Δυτικής Μακεδονίας)».
•    Ειδικός Πιστοποίησης Πρακτικού Μέρους στα Π.Ε.ΕΠ. Δυτικής Μακεδονίας στα εξής μαθήματα:
1.    Ειδικός Χρηματοοικονομικών Εργασιών. (24/05/2009).
2.    Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου. (13/06/2009).
3.    Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου. (14/12/2008).
4.    Ειδικός Τραπεζικών Εργασιών. (20/12/2008).
•    Εκλεγμένος στο Οικονομικό Επιμελητήριο για την περίοδο 2007-2010.
•    Εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κοζάνης στην επιτροπή γνωμοδότησης του Αναπτυξιακού.
•    Συμμετοχή σε κοστολόγηση – χρονομετρήσεις παραγωγής με την Εταιρεία Κ.Ματθαίου και Συνεργάτες στην Επιχείρηση Δούδος Α.Ε.
•    (15/10/2001 – 15/12/2001) : Πρακτική Άσκηση στο Κέντρο Ηνωμένων Εθνών στη Θεσσαλονίκη (UNTC).
•    Συμμετοχή στη συγγραφή επιστημονικού συγγράμματος με τίτλο : «Προβλήματα Ελληνικής Οικονομίας» με την Καθηγήτρια Δεληβάνη – Νεγρεπόντη Μαρία του Τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών και Πολιτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

 

Παπαχαρισίου Θωμάς: Με τη Γ. Ζεμπιλιάδου για να δώσουμε ώθηση στον πρωτογενή τομέα.

«Πήρα την απόφαση να συμμετάσχω στις περιφερειακές εκλογές για να προσφέρω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα που τόσο ανάγκη έχει η περιοχή μας για να ξαναμπεί στο δρόμο της ανάπτυξης.
Με τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου μπορούμε να δώσουμε ώθηση στον πρωτογενή τομέα και να πετύχουμε».

Ποιος είναι ο Θ. Παπαχαρισίου
Ο Παπαχαρισίου Θωμάς του Αθανασίου και της Σταυρούλας γεννήθηκε στις 28/2/1952 στο Λιβαδερό Κοζάνης όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Δισερή Βασιλική του Θεοδώρου και της Αικατερίνης και έχουν δύο κόρες, τη Σταυρούλα Πολιτικό Μηχανικό Α.Π.Θ. και την Παναγιώτα πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ.
Το 1970 αποφοίτησε από το Λύκειο Σερβίων. Είναι πτυχιούχος της Σιβιτανίδειου Ανωτέρας Σχολής Ηλεκτρονικών Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στην Αθήνα συμμετείχε ως φοιτητής στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973.
Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας (1976-1978) εγκαταστάθηκε στο Λιβαδερό. Επί 28 χρόνια υπηρέτησε ενεργά την τοπική αυτοδιοίκηση ενώ την τετραετία από 1991-1994 διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβαδερού.
Από το 1989 είναι ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ καθώς και μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης.
Έως το 1994 ως ελεύθερος επαγγελματίας ασκούσε το επάγγελμα του Ηλεκτρονικού ενώ αργότερα εργάστηκε σε Τεχνικές Εταιρίες (κατασκευή της 5ης μονάδας ΔΕΗ Αγ. Δημητρίου,ΕΚΟ). Σήμερα ασχολείται με τη γεωργοκτηνοτροφία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.