Δήλωση υποψηφιότητας Αστέριου Ζαφειράκη και Θεοδωρίδη Ιωάννη με το συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑΑστέριος Ζαφειράκης: «Δεν πρέπει να χάσουμε άλλη ευκαιρία»

«Ο τόπος μας,  η ενεργειακή καρδιά της χώρας, έχει ό,τι χρειάζεται για να πάει μπροστά. Αρκεί να δημιουργήσει και να αξιοποιήσει νέες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα σ΄ αυτόν της ενέργειας, στον οποίο διαθέτουμε τεχνογνωσία αλλά και τους κατάλληλους ανθρώπους. Με τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου ως Περιφερειάρχη και το συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ θα έχουμε αυτή τη δυνατότητα και δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη».   

Ποιος είναι ο Α. Ζαφειράκης
O Αστέριος Ζαφειράκης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Πολυτεχνείου CHALMERS της ΣΟΥΗΔΙΑΣ με τίτλο Masters.
Ο Α. Ζαφειράκης διαθέτει περισσότερα από 34 χρόνια σημαντικής εμπειρίας στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς έχει  εργασθεί σε όλους τους τομείς της Ηλεκτρικής Ενέργειας
Στη Γενική Διεύθυνση Διανομής ΔΕΗ Α.Ε
Στη Γενική Διεύθυνση Μεταφοράς ΔΕΗ Α.Ε.
Γενική Διεύθυνση Παραγωγής ΔΕΗ Α.Ε και
Στο ιδιωτικό τομέα, στην Πολυεθνική Σουηδική Εταιρεία ASEA (ΑΒΒ)

 Έχει τιμηθεί από το ΙΕΕΕ (Institute of Electrical and Electronics Engineers) ως  «Διακεκριμένος Μηχανικός για το έτος 2012, για τη συμβολή του στη διαχείριση του συστήματος διανομής ηλεκτρικής ενέργειας»
Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ).
Έχει παρουσιάσει εργασίες του σε συνέδρια του Mediterranean Power, CIGRE (Council on Large Electric Systems) και του ΤΕΕ.
Έχει συνεργασθεί με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης σε πλήθος ερευνητικών μελετών καθώς ανέθεσε  πρακτικές ασκήσεις και πτυχιακές εργασίες, με θέματα που  αφορούσαν την Διανομή Ηλεκτρικής Ενέργειας.
Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κοζάνης (1985 -1989)  και σαν μέλος της τριμελούς επιτροπής «Προστασίας Περιβάλλοντος» του Δήμου Κοζάνης ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην διεκδίκηση του «Τοπικού Αναπτυξιακού Πόρου», επίσης  διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Δημοτικό-Συνεταιριστικής Επιχείρησης ΑΝΚΟ Α.Ε (1985 -1989)
Έχει συμμετάσχει στα πολιτιστικά της Κοζάνης σαν ένα  από τα πέντε ιδρυτικά μέλη της Θεατρικής σκηνής Κοζάνης «Θεατροδρόμιο» καθώς επίσης και σαν μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης Κοζάνης.
Έχει ασχοληθεί με στο συνδικαλιστικό χώρο την περίοδο (1985-1989) σαν πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Μακεδονίας του Συλλόγου Μηχανικών ΔΕΗ.

Θεοδωρίδης Ιωάννης: Για μια νέα αναπτυξιακή προοπτική

    «Η περιοχή μας έχει ανάγκη από μια νέα αναπτυξιακή προοπτική, μέσα από ένα σχέδιο που αφενός θα δημιουργήσει νέες παραγωγικές δραστηριότητες και αφετέρου θα αξιοποιήσει όσο καλύτερα γίνεται και θα αυξήσει αυτές που ήδη υπάρχουν. Μόνον έτσι θα δώσουμε απάντηση στα μεγάλα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν σήμερα και θα ξαναφέρουμε τα χαμόγελα στον τόπο μας. Αυτά θα πετύχουμε με το συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ και την υποψήφια Περιφερειάρχη Γεωργία Ζεμπιλιάδου. Γι΄ αυτά θα αγωνιστούμε όλοι μαζί και θα τα καταφέρουμε».    

Ποιος είναι ο Ι. Θεοδωρίδης
Γεννήθηκε στην Οινόη Κοζάνης το 1959. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Θεοδωρίδου και έχει δύο παιδιά. Απόφοιτος εξατάξιου Οικονομικού Γυμνασίου Κοζάνης και Σχολής Εργοδηγών Ηλεκτρονικών «Δημόκριτος» Θεσσαλονίκης.  Εργάζεται στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου από το 1984 στον Τομέα Χημείου. Διετέλεσε Γραμματέας στην Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης. Ταμίας στο Δ.Σ. του εργοστασιακού Σωματείου ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου. Είναι εκλεγμένος στο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕ.ΣΜ.ΗΕ. ΔΕΗ Α.Ε. «Η ΕΝΩΣΗ».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.