185 Προσλήψεις στην αρχαιολογική υπηρεσίαarxaia_anaskafes8758Ξεκινούν οι σωστικές ανασκαφές στα ορυχεία της ΔΕΗ σε Κόμανο – Μαυροπηγή και στο Φράγμα του Ιλαρίωνα
185 Προσλήψεις στην αρχαιολογική υπηρεσία

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ανακοίνωσε η Λ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων για τη διενέργεια σωστικής αρχαιολογικής ανασκαφής στα ορυχεία της ΔΕΗ στη Μαυροπηγή και τον Κόμανο, στο Δήμο Εορδαίας, στο φράγμα του Ιλαρίωνα, αλλά και για τις ανάγκες φύλαξης του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής.

Πρόκειται συνολικά για την προκήρυξη πρόσληψης 185 ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη εποχικών αναγκών της αρχαιολογικής υπηρεσίας.

Η μία ανακοίνωση αφορά την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού για την εκτέλεση του αρχαιολογικού έργου με τίτλο «Σωστικές ανασκαφές σε αρχαιολογικούς χώρους εντός ορίων Λιγνιτωρυχείων Τοπικών Κοινοτήτων Μαυροπηγής και Κομάνου, του Δήμου Εορδαίας, Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Πρόκειται για 13 θέσεις ΠΕ Αρχαιολόγων.
Πέντε (5) θέσεις ΤΕ Μηχανικών Δομικών Έργων ή Έργων Υποδομής με εξειδίκευση στη σχεδίαση αρχαιολογικών ευρημάτων
Τρεις (3) θέσεις TE Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης
Εκατόν τριάντα (130) θέσεις ΥΕ Ειδικευμένοι εργάτες

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής, οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής – Κοζάνης, Τ.Κ. 500 04, υπόψη κ. Μαυροδήμου (τηλ. επικοινωνίας: 2461098800-1) από 27/06/2012 έως σήμερα 3 Ιουλίου 2012.

Επίσης ανακοινώθηκε η πρόσληψη του παρακάτω ωρομίσθιου προσωπικού για την εκτέλεση του αρχαιολογικού έργου με τίτλο «Αρχαιολογική έρευνα σε εκτάσεις του φράγματος του Υδροηλεκτρικού έργου Ιλαρίωνα στο μέσο ρου του Αλιάκμονα, Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, της ΔΕΗ Α.Ε.» και για χρονικό διάστημα 704 ωρών και όχι πέραν της 30/11/2012.

Τριάντα (30) θέσεις ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες
Σημειώνεται ότι η ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων είναι επίσης έως σήμερα 03/07/2012. Αιτήσεις υποβάλλονται στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής – Κοζάνης, Τ.Κ. 500 04, υπόψη κ. Μαυροδήμου (τηλ. επικοινωνίας: 2461098800-1).

Προκηρύχθηκε επίσης η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Λ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, που εδρεύει στην Αιανή:
Μία (1) θέση ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων
Μία (1) θέση ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων 1
Δύο (2) ΔΕ Νυκτοφυλάκων Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Λ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, Τ.Κ 50004 Αιανή Κοζάνης, απευθύνοντάς την υπόψιν κ. Κ. Μετόκη (τηλ. επικοινωνίας: 24610-98800/1).

e-ptolemeos.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.