Ύποπτες μεταθέσεις εφοριακών υπαλλήλων που αφορούν και τη Δυτική Μακεδονία;

eforia10_533_355-300x199

Εξαιρετικά περίεργη είναι η χρονική συγκυρία που επέλεξε το υπουργείο οικονομικών για να ανακοινώσει τη μετακίνηση εφοριακών υπαλλήλων με ημερομηνίες 9 και 10 Απριλίου. Το περίεργο είναι πως οι αλλαγές των υπαλλήλων (που αφορούν και τη Δυτική Μακεδονία) αναγκάζουν τους συγκεκριμένους εργαζόμενους να αφήσουν στη μέση σοβαρές έρευνες που είχαν αναλάβει για επιχειρήσεις σε κάθε περιφερειακή ενότητα.

Η ομοσπονδία διαμαρτύρεται υποστηρίζοντας σε ανακοίνωσή της : Αν και η δημοκρατική δεοντολογία, επιβάλλει να μη γίνονται τέτοιες ενέργειες την ΗΜΕΡΑ προκήρυξηςεκλογών (αλλά και την προηγούμενη) δυστυχώς η τακτική αυτή συνεχίζεται, σεαντίθεση με στοιχειώδεις πολιτικές λειτουργίες.

Η ΠΟΕ-ΔΟΥ σας ζητά το ελάχιστο και το αυτονόητο. ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ,την προεκλογική περίοδο και να εξετασθεί το όλο θέμα, από τη νέα πολιτική ηγεσία μετά από διάλογο με την ΠΟΕ-ΔΟΥ».

westtvnews.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.