Σελίδα στο facebook με τίτλο “Βγάζω τη συχνότητα του MEGA από την τηλεόρασή μου”!

0a1222224352

Σελίδα στο facebook με τίτλο “Βγάζω τη συχνότητα του MEGA από την τηλεόρασή μου”, δημιουργήθηκε από πολίτες που έχουν μπουχτίσει πια απ’ την κατευθυνόμενη, απόλυτα ελεγχόμενη, ενημέρωση του συγκεκριμένου καθεστωτικού μέσου (όχι ότι τα άλλα πάνε πίσω). Η σταγόνα που ξεχείλισε όμως το ποτήρι ήταν η ειρωνική συμπεριφορά και τα απαξιωτικά σχόλια των μεγαλοδημοσιογράφων (μεγάλων εννοείται ως προς την τσέπη όχι στην αξία) για τις συγκεντρώσεις των “Αγανακτισμένων”.

Ειδικά δε μετά το κράξιμο των πολιτών στους βουλευτάδες, προχτές το βράδυ στην Αθήνα και χτες στην Κέρκυρα, άρχισαν τα μυξοκλάματα και τους οδυρμούς οι υποκριτές, τα καθάρματα, τάχα για τη δημοκρατία και τους θεσμούς. Τόσα χρόνια που κρατούσαν φανάρι στ΄αφεντικά τους για να βιάζουν κατ’ επανάληψη κάθε δημοκρατικό θεσμό, κάθε έννοια κράτους δικαίου, κάθε έννοια νομιμότητας, έβγαζαν το σκασμό. Τώρα χεσμένοι απ’ τον αυθορμητισμό, την επιμονή και την αποφασιστικότητων πολιτών χύνουν κροκοδείλια δάκρυα.

Ουαί υμίν θεραπαινίδες των βιαστών της δημοκρατίας και του Λαού. Οσφυοκάμπτες, μορμολύκια, αυλοκόλακες. Έρχεται η σειρά σας !

hellenicrevenge.blogspot.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.