Αμφίπλευρο σκοράρισμα σε Κολωνία και Λυών



Ύστερα από μία μέρα τρομακτικών συγκινήσεων και επαλήθευσης μεγάλων αποδόσεων, το κουπόνι της Παρασκευής, ίσως, μοιάζει αρκετά περιορισμένο. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στοιχηματικές ευκαιρίες, κάθε άλλο. Στην Ευρωλίγκα, πλέον, κάθε ματς αναδιαμορφώνει την πρώτη 10άδα, την οποία «ζαχαρώνει» η Εφές. Στην Κολωνία περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, στο Καμπιονάτο παρουσιάζει ενδιαφέρον πού θα σταματήσει η Μπολόνια.

  1. Πέντικσπορ – Ιστανμπούλσπορ (19:30)

Έδωσε λυσσαλέα μάχη η Πέντικσπορ μέσα στη Φενέρ, αλλά το πάθος μετετράπη σε υπερβολικά νεύρα που της στοίχσαν αποβολές και τελικά μια βαριά ήττα με 4-1. Έχει, όμως, μεγάλη διαφορά από την ουραγό κι ας είναι μόνο μια θέση πάνω της. Άλλωστε, η Ινστανμπούλσπορ δείχνει να τα έχει παρατήσει, οπότε περιμένουμε ξέσπασμα της Πέντικσπορ και ποντάρουμε σε ασιατικό χάντικαπ υπέρ της με το (-1 Α.Η.) στο 2.12.

Διαβάστε επίσης: Eurojackpot κατηγορίες κερδών και αποτελέσματα τελευταίας κλήρωσης!

  1. Βιλερμπάν – Εφές (21:00)

Όσο προχωρά προς το τέλος η κανονική περίοδος, υπάρχουν όλο και περισσότερα ματς με πολύ δυνατότερο κίνητρο στη μία ή την άλλη πλευρά. Τέτοιο είναι το σημερινό για την Εφές, η οποία, τελείως, αθόρυβα, έφτασε να έχει ελπίδες 10άδας. Με τη Βιλερμπάν κατ’ ουσίαν χωρίς κάποιο στόχο, οι Τούρκοι θα «αυτοκτονήσουν» αν δεν κερδίσουν, έχει λογική να ποντάρουμε στο 2 με χάντικαπ 5.5 πόντους που πληρώνει 1.88.

  1. Κολωνία – Λειψία (21:30)

Μπορεί Κολωνία και Λειψία να απέχουν πολύ στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά αμφότερες κάνουν αγώνα δρόμου να ανέβουν μια θέση ψηλότερα ως το τέλος. Με θετική ψυχολογία έρχονται στο σημερινό, η Κολωνία έμεινε όρθια στη μάχη του Ρήνου, η Λειψία κέρδισε άνετα την Ντάρμσταντ. Με την αστάθεια που παρουσιάζουν από αγώνα σε αγώνα και τη δύναμη της έδρας να συμβάλει στο σκοράρισμα,  θεωρούμε value τον διπλασιασμό που προσφέρει το G/G & Over 2,5 2.00.

  1. Έμπολι – Μπολόνια (21:45)

Δεν τίθεται κουβέντα για την πορεία της Μπολόνια, η οποία μόνο τυχαία δεν είναι και προφανώς δεν επισκιάζεται από την ήττα με την Ίντερ, όπου ακόμα και εκεί το πάλεψε. Παρόλ’ αυτά είναι πολύ δύσκολο να μείνει τόσο ψηλά ως τέλους, ενώ σήμερα παίζει χωρίς τον παικταρά Ζιρκζέι. Η βελτιωμένη Έμπολι διψά για βαθμούς ώστε να μην πέσει στη ζώνη υποβιβασμού, θα την προτιμήσουμε με ρίσκο, παίρνοντας τον άσσο στο 3.75.

  1. Τουλούζ – Λυών (22:00)

Τόσο η γηπεδούχος όσο και η φιλοξενούμενη είναι πολύ ανεβασμένες. Άφησαν πίσω τις χαμηλές θέσεις, βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουν 11 ματς ακόμα για να βρεθούν όσο ψηλότερα γίνεται. Μαζί με τη φόρμα τους, το δρόμο μας δείχνει και η παράδοση στην έδρα της Λυών, όπου τα 7 τελευταία έληξαν G/G. Το ίδιο περιμένουμε και σήμερα, μικρή, αλλά σχεδόν βέβαια η απόδοση που θα πάρουμε G/G του 1.72.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.