Φρίκη που δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους για μία 6χρονη



0gitlΜια φρίκη που δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους βίωσε ένα εξάχρονο κοριτσάκι. Το αγγελούδι βιαζόταν συνεχώς από τον ίδιο του τον παππού, ενώ η μητέρα και η γιαγιά έπαιρναν μέρος στην πράξη, βοηθώντας τον ηλικιωμένο άντρα να ολοκληρώσει πιο εύκολα το αποτρόπαιο έργο του. Το απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο νησί της Ρόδου. Τις επόμενες ημέρες τα όσα βίωσε τόσο στο άγουρο κορμάκι του όσο και στην ψυχή του το αγγελούδι θα ξεδιπλωθούν με κάθε λεπτομέρεια στο Εφετείο Δωδεκανήσου, όπου έχουν παραπεμφθεί να δικαστούν η γιαγιά και η μητέρα με τις κατηγορίες της άμεσης συνδρομής σε βιασμό και άμεσης συνέργειας σε αποπλάνηση ανηλίκου.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ήδη βρίσκεται προφυλακισμένος για τον βιασμό της εγγονής του. Ωστόσο, οι δύο γυναίκες που μέχρι σήμερα ήταν ελεύθερες, μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εις βάρος τους, παραπέμφθηκαν να δικαστούν έπειτα από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, καθώς φέρονται να βοηθούσαν το ανθρωπόμορφο τέρας να ικανοποιεί τα αρρωστημένα σεξουαλικά του πάθη πάνω στο κοριτσάκι. Γιαγιά και μητέρα κατηγορούνται ότι όχι μόνο γνώριζαν τις αποτρόπαιες πράξεις του παππού, αλλά κρατούσαν το αγγελούδι ακινητοποιημένο ώστε η σεξουαλική πράξη να γίνεται πιο εύκολα και χωρίς καμία αντίδραση. Της κρατούσαν τα χέρια και τα πόδια και επέτρεπαν στον ηλικιωμένο να τη βιάζει ανενόχλητος παρά φύσιν. Οι λεπτομέρειες που αναφέρονται στο βούλευμα προκαλούν γροθιά στο στομάχι, καθώς ξεπερνούν ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία.

Σύμφωνα με το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, ο εφιάλτης για το αγγελούδι ξεκίνησε το 2001, όταν οι γονείς της μικρής αποφάσισαν να χωρίσουν και με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου ανατέθηκε η επιμέλεια της ανήλικης στη μητέρα της.

Η τελευταία πήρε την κόρη της και πήγε να ζήσει στο πατρικό της σπίτι, στην Ιαλυσό της Ρόδου, μαζί με τους γονείς της και τη θεία της. Ο πατέρας είχε δικαίωμα να βλέπει το παιδί κάποια Σαββατοκύριακα τον μήνα. Λίγο καιρό αργότερα η μικρή με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε στον πατέρα της ότι δεν ήθελε να ζει άλλο με τη μητέρα της και τους παππούδες, καθώς της έκαναν… κακό.

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο νεαρός άνδρας κατέφυγε στις διωκτικές αρχές, αλλά και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και κατήγγειλε τα όσα φρικτά του είχε αποκαλύψει το παιδί του. Εναν μήνα μετά «η ανήλικη εισήχθη στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου με συμπτώματα ζάλης και κοιλιακού άλγους. Μετά την αναφορά του πατέρα της ανήλικης των ως άνω περιστατικών αποπλάνησης και βιασμού, έγινε προσπάθεια να εξεταστεί η ανήλικη από τις αρμόδιες κοινωνικές και ιατρικές υπηρεσίες του νοσοκομείου και την παιδοψυχίατρο του δήμου Ροδίων, χωρίς όμως να ολοκληρωθεί η έρευνα, διότι η μητέρα της ανήλικης απομάκρυνε αυτή λάθρα από το νοσοκομείο» αναφέρεται στο βούλευμα.

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ

Τον Ιούλιο του 2002 το κοριτσάκι μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο με έντονα κοιλιακά άλγη και ζάλη και όπως σημειώνεται στο βούλευμα που δημοσιεύει η τοπική εφημερίδα «Δημοκρατική»: «Κατά την εξέταση από παιδοχειρουργό έγινε έλεγχος του πρωκτού και διαπιστώθηκε περιπρωκτικό άλγος, η δε ανήλικη του εμπιστεύτηκε ότι ο παππούς της την παρενοχλεί. Ταυτόχρονα κλήθηκαν κοινωνική λειτουργός της παιδιατρικής κλινικής και παιδοψυχίατρος του δήμου Ροδίων, η οποία, ορισθείσα ως πραγματογνώμων από τον ανακριτή Α’ Τμήματος Ρόδου, διεξήγαγε το καλοκαίρι του 2002 έρευνα σχετικά με τον ψυχικό κόσμο και τη συμπεριφορά της ανήλικης, καθώς και τις σχέσεις με τους γονείς της» αναφέρει και προσθέτει: «Με την έκθεση της τελευταίας, κατόπιν διεξοδικής και εμπεριστατωμένης έρευνας, ως τελικό συμπέρασμα προέκυψε ότι η ανήλικη παρουσιάζει συμπεριφορά συμβατή με ψυχολογικό τραύμα που θα μπορούσε να προκληθεί από ακατάλληλη σεξουαλική συμπεριφορά εις βάρος της».

Με βάση όλα τα στοιχεία που είχαν προκύψει, ο παππούς παραπέμφθηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το 10ο έτος της ηλικίας του κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που φέρεται να τέλεσε από τον Αύγουστο του 2001 έως τον Ιούλιο του 2002. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε πολυετή κάθειρξη και πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι η ιστορία είχε τελειώσει και ότι πλέον χρειαζόταν μόνο χρόνος για να γιατρευτούν οι πληγές στο κορμί και την ψυχή του παιδιού, το κοριτσάκι αποκάλυψε μια ακόμη τραγική αλήθεια: με δάκρυα στα μάτια εκμυστηρεύτηκε αργότερα ότι η μητέρα και η γιαγιά της όχι μόνο δεν ήταν θεατές στις αποτρόπαιες πράξεις του παππού της, αλλά και συνεργοί του.

Σύμφωνα με το βούλευμα: «Παρείχαν άμεση συνδρομή στον παππού κατά τη διάρκεια και κατά την εκτέλεση της κύριας πράξης του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει το δέκατο έτος της ηλικίας του, χτυπώντας και χειριζόμενες λεκτικά την ανήλικη ώστε να μην αντιδρά στη συμπεριφορά του κατηγορουμένου και να μη φανερώσει σε άλλον τη συμπεριφορά αυτή και βοηθώντας στη διάπραξη των ασελγών του πράξεων».

Ετσι, οι δυο γυναίκες θα καθίσουν σύντομα στο εδώλιο προκειμένου να απολογηθούν για όσα τους καταλογίζονται.

Το αγγελούδι, στο μεταξύ, με νέα απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου μένει με τον πατέρα του και όλοι προσπαθούν να το βοηθήσουν να μαζέψει τα κομμάτια της ψυχής του.

Espressonews.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.