«Σόδομα και Γόμορα» με… θεατές πρίγκιπες, ηθοποιούς και μοντέλα!



BF1C6EF357B936A87D8978E94C9CBE15Στο κλαμπ όπου γίνονται «Σόδομα και Γόμορα» φέρεται να έχουν κλείσει πρώτο τραπέζι η γνωστή ηθοποιός Emma Watson και ο πρίγκιπας Harry.

Το «Box» που άνοιξε τις πύλες του την προηγούμενη εβδομάδα στο Soho του Λονδίνου έχει ήδη γίνει προορισμός για πολλούς σελέμπριτις αφού ήδη η Kate Moss και η Jade Jagger έχουν απολαύσει το μοναδικό σαδομαχιστικό θέαμα.

Το συγκεκριμένο κλαμπ προσφέρει στους θαμώνες του μια… ιδιαίτερη διασκέδαση αφού υπόσχεται πολύ γυμνό σε περίεργο φωτισμό, ερωτικές πράξεις επί σκηνής και ατμόσφαιρα άκρως ψυχεδελική που παραπέμπει σε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τη dailymail για την είσοδο στο συγκεκριμένο κλαμπ ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να πληρώσει 1000 λίρες και φυσικά να έχει κάνει κράτηση πολύ καιρό πριν. Στις φωτογραφίες οι διασκεδαστές ημίγυμνοι επιδίδονται σε επικίνδυνα σόου και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της βρετανικής εφημερίδας μέσα στο κλαμπ γινόταν και χρήση ναρκωτικών.

Πάντως ο ιδιοκτήτης του κλαμπ είναι πολύ ικανοποιημένος από την λειτουργία της επιχείρησής του αφού εκτός από τον απλό κόσμο το «Box» θα γίνει σύντομα το στέκι των σταρ του Λονδίνου και όχι μόνο.

protothema.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.