Από Μικρόβαλτο προς Λιβαδερό η ειδική διαδρομή στο 2ο Rally Sprint Βελβεντού 10-11 Οκτωβρίου

Την ειδική διαδρομή ταχύτητας 16 χλμ, με εκκίνηση λίγο πριν τη γέφυρα του Λάκκου της Αικατερίνης (Κατιρίντς), μέσω Μικροβάλτου και τερματισμό στο Λιβαδερό, επέλεξε ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού (ΣΜΑΒ) στη διοργάνωση του 2ου Rally Sprint Βελβεντού, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10-11 Οκτωβρίου 2015.

Η πλήρης ανακοίνωση του ΣΜΑΒ με το συνολικό πρόγραμμα του 2ου Rally Sprint Βελβεντού -όπως φαίνεται στη σχετική αφίσα-, έχει ως εξής:

2ο Rally Sprint Βελβεντού

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ…  …ΕΡΧΕΤΑΙ 10-11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού (ΣΜΑΒ) για άλλη μια χρονιά υπόσχεται στους θεατές και στους αγωνιζόμενους έναν ξεχωριστό αγώνα.

Η φετινή καινούργια τεχνική και γρήγορη ειδική μήκους 16 km θα προσφέρει στους αγωνιζόμενους μια ωραία εμπειρία και θέαμα στους θεατές.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο Τεχνικός Έλεγχος στην πλατεία του Βελβεντού, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να θαυμάσουν τα αγωνιστικά από κοντά, αλλά και το ίδιο βράδυ στην πανηγυρική εκκίνηση στις 21:00.

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 11:00 θα βρεθούν τα αγωνιστικά στην καινούργια ειδική Μικροβάλτου-Λιβαδερού, όπου θα ξεκινήσει η μάχη με τα χρονόμετρα.

Μετά και το δεύτερο σκέλος θα τερματίσουν στο Βελβεντό, στο κέντρο «Μετόχι», όπου θα γίνει το γεύμα και οι απονομές.

mikrovalto.gr

Κοινοποιήστε
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε