Από Μικρόβαλτο προς Λιβαδερό η ειδική διαδρομή στο 2ο Rally Sprint Βελβεντού 10-11 ΟκτωβρίουΤην ειδική διαδρομή ταχύτητας 16 χλμ, με εκκίνηση λίγο πριν τη γέφυρα του Λάκκου της Αικατερίνης (Κατιρίντς), μέσω Μικροβάλτου και τερματισμό στο Λιβαδερό, επέλεξε ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού (ΣΜΑΒ) στη διοργάνωση του 2ου Rally Sprint Βελβεντού, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10-11 Οκτωβρίου 2015.

Η πλήρης ανακοίνωση του ΣΜΑΒ με το συνολικό πρόγραμμα του 2ου Rally Sprint Βελβεντού -όπως φαίνεται στη σχετική αφίσα-, έχει ως εξής:

2ο Rally Sprint Βελβεντού

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ…  …ΕΡΧΕΤΑΙ 10-11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού (ΣΜΑΒ) για άλλη μια χρονιά υπόσχεται στους θεατές και στους αγωνιζόμενους έναν ξεχωριστό αγώνα.

Η φετινή καινούργια τεχνική και γρήγορη ειδική μήκους 16 km θα προσφέρει στους αγωνιζόμενους μια ωραία εμπειρία και θέαμα στους θεατές.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο Τεχνικός Έλεγχος στην πλατεία του Βελβεντού, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να θαυμάσουν τα αγωνιστικά από κοντά, αλλά και το ίδιο βράδυ στην πανηγυρική εκκίνηση στις 21:00.

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 11:00 θα βρεθούν τα αγωνιστικά στην καινούργια ειδική Μικροβάλτου-Λιβαδερού, όπου θα ξεκινήσει η μάχη με τα χρονόμετρα.

Μετά και το δεύτερο σκέλος θα τερματίσουν στο Βελβεντό, στο κέντρο “Μετόχι”, όπου θα γίνει το γεύμα και οι απονομές.

mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.