Επέστρεψε από το Βελιγράδι και το βασικό στάδιο προετοιμασίας η αθλήτρια της Εορδαϊκής Δύναμης, Γραμματική Χριστίδου



Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έκανε η αθλήτρια της Εορδαϊκής Δύναμης, Γραμματική Χριστίδου στο Βελιγράδι τη Σερβίας.

Όπως κάθε χρόνο πολλά από μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου taekwondo βρέθηκαν στην συγκεκριμένη τοποθεσία για την προετοιμασία τους δίνοντας μια πρόγευση για την νέα σεζόν που έπεται.

Γι’ αυτούς τους λόγους το προπονητικό team και η αθλήτρια της Εορδαϊκής επέλεξαν την Σερβία για το κύριο μέρος της προετοιμασίας. Χαρακτηριστικό δε είναι ότι σε αυτήν έλαβαν μέρος αθλητές όπως η

Milica Mandic,Χρυση Ολυμπιονικης 2012
Iva Rados, Χρυσο Πανευρωπαικο 2014
Ana Bajic, Χαλκινο Παγκόσμιο 2013
Tijana Bogdanovic, Αργυρο Πανευρωπαικο 2015
Κυριακη Κουττούκη Χρυσο Πανευρωπαικο 2014

Πριν από λίγες ημέρες η Γραμματική Χριστίδου επέστρεψε έχοντας ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο της βασικής της προετοιμασίας. Οι προπονήσεις έγιναν υπο την καθοδήγηση των προπονητών της Εθνικης Ομάδας Ιράν και περιελαβαν ενα γεματο προγραμμα με φυσικη κατασταση,τεχνικες και πολλα sparring.
 
Τώρα ο επόμενος σταθμός της πρωταθλήτριας της Εορδαϊκής Δύναμης είναι η Πολωνία για την οποία αναχωρεί στις 27 Αυγούστου. Εκεί θα λάβει μέρος σε διεθνές βαθμολογούμενο τουρνουά. Σκοπός της είναι να αποσπάσει την καλύτερη δυνατή βαθμολογία προκειμένου να κερδίσει έδαφος στην παγκόσμια κατάταξη ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Εορδαϊκή Δύναμη εύχεται στην αθλήτρια του, με την απόδοση της να ξεπεράσει τις προσδοκίες της.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.