Σαρρής Interiors : Super προσφορά – Εκθεσιακά σαλόνια από 990 ευρώ – Μην το χάσετε !



Τα κατάστημα Σαρρής Interiors στην Κοζάνη, σας προσφέρουν Super προσφορά για να ανανεώσετε τον χώρο σας!

Εκθεσιακά σαλόνια από 990 ευρώ , μην το χάσετε!

Όταν οι απαιτήσεις σας… έχουν γούστο!

Τα καταστήματα Σαρρής Interiors , είναι η απόλυτη πρόταση για να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και αισθητικής στο σπίτι σας.

Το κατάστημα μας διαθέτει τρείς ορόφους για να σας δώσει τις πιο άρτιες λύσεις διακόσμησης για κάθε γούστο, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς του είδους σε προσιτές τιμές.

Ο, τι πιο καλαίσθητο έχει να επιδείξει η αγορά φωτιστικών-επίπλων & ειδών οικιακής χρήσης θα το βρείτε στο κατάστημα Σαρρής.

Μοντέρνες και κλασσικές προτάσεις απαράμιλλης αισθητικής από επιλεγμένα  είδη διακόσμησης που όλοι θα ζηλέψουν, αναρίθμητες επιλογές και συνδυασμούς επίπλων, φωτιστικών & ειδών οικιακής χρήσης, που θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Ζήστε την εμπειρία του καταστήματος ΣΑΡΡΉΣ και ξεπεράστε τον εαυτό σας… οι επιλογές που θα αποκτήσετε για την επίπλωση & διακόσμηση του σπιτιού σας θα σας παρασύρουν… Δεν έχετε φανταστεί ποτέ το σπίτι σας πιο όμορφο!

* Εκπτώσεις όλο το χρόνο…

ΓΙΩΡΓΟΣ Χ.ΣΑΡΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

ΤΣΙΜΙΝΑΚΗ 7 – ΤΗΛ. 2461032709, 29775 – FAX : 2461022723

ΤΑΚΙΑΤΖΗΔΩΝ & ΒΑΡΒΟΥΤΗ 1 – ΤΗΛ. 2461029775

ΤΚ 50100

ΚΟΖΑΝΗ

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.