Join plus στην Κοζάνη: Η Κοζανίτισσα Έλλη που έκλεψε τις εντυπώσεις στην εκπομπή του mega ” πάμε Δανάη ” – Δείτε το βίντεο



Το αγαπημένο κατάστημα ρούχων JOIN PLUS που βρίσκεται στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου στην Κοζάνη φιλοξενήθηκε  και έκλεψε τις εντυπώσεις με την νέα collection που παρουσιάστηκε στο πλατό της εκπομπης “Πάμε Δανάη”στην εκπομπή του MEGA TV  το πρωί της Τετάρτης 3 Απριλίου.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος Έλλη από την Κοζάνη έστειλε την συνεργάτιδα της προκειμένου να παρουσιάσουν την νέα collection άνοιξη -καλοκαίρι 2024.

Το JOIN PLUS μέσα από την παρουσίαση έδωσε μια μικρή γεύση για την νέα του collection που περιλαμβάνει σχεδιαστικά, μοναδικά κομμάτια για ιδιαίτερες εμφανίσεις!

Δείτε την καινούργια collection 2024, περνώντας από το κατάστημα Join Plus ή κάντε μια διαδικτυακή βόλτα στο www.joinplus.gr

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Δανάη και οι παρευρισκόμενοι ενθουσιασμένοι απο την collection δήλωσαν  ότι θα επισκεφθούν σύντομα την Κοζάνη και το κατάστημα JOIN PLUS.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.