Friends Meeting Place: Η “μαγική αυλή” – Μια δροσερή όαση στην πόλη της Κοζάνης



Ένας ιδιαίτερος χώρος το Friends Meeting Place, με retro διακόσμηση στο εσωτερικό του, για καφέ με χαλαρό πρωινό, για  τσιπουράκι με το μεζέ του και για το ποτό σας…

Η εξωτερική του αυλή κερδίζει τις εντυπώσεις και προσφέρεται για να χαλαρώσετε από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες είναι μια δροσερή όαση που γίνεται πρώτη επιλογή. 

Η φιλοσοφία του είναι να νιώσετε άνετα και να απολαύσετε την έξοδό σας. Θα το διαπιστώσετε από το σερβίρισμα, την καθαριότητα του μαγαζιού και στο χαμόγελο του προσωπικού που κάνει ό,τι καλύτερο για να φύγετε ευχαριστημένοι.

Το Friends Meeting Place έχει ήδη γίνει το στέκι στα δυτικά της πόλης. Ανάλαφρη ατμόσφαιρα, περιβάλλον φιλικό για κάθε περίσταση. 

H χαλάρωσή σας σύντομα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Γιατί εδώ θα απολαύσετε με την παρέα σας την αγαπημένη σας μπύρα, ένα ποτήρι κρασί, ή ένα cocktail από την μοναδική λίστα του καταστήματος.

Βελβεντού 8, Kozáni
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2461 026836

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.