Σφραγίζει εξάδα και ελπίζει για παραπάνω ο Ολυμπιακός, αδικείται από το σετ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ



Ολοκληρώνονται απόψε οι εμβόλιμες αγωνιστικές αλλά και οι αναμετρήσεις Κυπέλλων στο ποδόσφαιρο, με το ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα σε Τσέλσι και Γιουνάιτεντ να ξεχωρίζει. Μπαίνει και το μπάσκετ στην εξίσωση με σημαντικές αναμετρήσεις για την Ευρωλίγκα, όπου ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Αυτός είναι ο stoiximan κωδικός προσφοράς για σένα

  1. Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός (20:00)

Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο στο εν λόγω ματς, με τους γηπεδούχους να δοκιμάζουν πράγματα για την επόμενη χρονιά. Από την άλλη ο Ολυμπιακός, θέλει μονάχα νίκη ώστε να σφραγίσει την παρουσία του στα πλέι οφ αλλά και να συνεχίσει να παλεύει για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας. Κακή η παράδοση στη Σερβία για την ομάδα του Μπαρτζώκα αλλά εδώ το κίνητρο θα παίξει τον ρόλο του, μπορούμε να κυνηγήσουμε το διπλό με διαφορά τουλάχιστον έξι πόντων στο 1.85.

  1. Τσέλσι – Μαν. Γιουνάιτεντ (22:15)

Χαμένη η χρονιά για την Τσέλσι, έχει μείνει πολύ πίσω από τις θέσεις που χαρίζουν εισιτήριο για την Ευρώπη. Συνεπώς, θα ρίξει όλο το βάρος της στο Κύπελλο, έχοντας χάσει και το Λιγκ Καπ από τη Λίβερπουλ. Σε άσχημη φάση και η Μάντσεστερ, ωστόσο εκείνη μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό και από το πρωτάθλημα αφού απέχει 11 βαθμούς από την τέταρτη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας και δύο ματς λιγότερα. Πάντως στο αποψινό μπαίνει από καλύτερη αφετηρία και αδικείται ξεκάθαρα από το σετ αποδόσεων, πάμε σε ποντάρισμα υπέρ της στο 1.95.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.