Προφυλακιστέα η 37χρονη μητέρα που κατηγορείται για τη δολοφονία του βρέφους της στο Μακροχώρι Ημαθίας



 

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η 37χρονη μητέρα, που κατηγορείται για τη δολοφονία του βρέφους της στο σπίτι τους στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Η 37χρονη μητέρα από τη Βέροια οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα για να απολογηθεί για τη δολοφονία του βρέφους της.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Διά του συνηγόρου της η 37χρονη υπέβαλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς, φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

“Δεν πίστευα ότι σκότωνα το παιδί μου, σκότωνα τον έξω από εδώ”
Η 37χρονη βρεφοκτόνος κατέθετε για περισσότερες από τρεις ώρες. Ο συνήγορός της χαρακτήρισε την απολογία της συγκλονιστική.

Η 37 φέρεται να είπε στον ανακριτή ότι εκείνη την ώρα δεν καταλάβαινε ότι σκοτώνει το παιδί της και πως ακόμη και τώρα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

«Δεν πίστευα ότι σκοτώνω το παιδί μου, σκότωνα τον έξω από εδώ» φέρεται να είπε στην απολογία της η 37χρονη.

Ο πατέρα του άτυχου βρέφους έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος των γονέων της 37χρονης, τους οποίους κατηγορεί για έκθεση του βρέφους σε κίνδυνο, καθώς δεν το απομάκρυναν, ενώ γνώριζαν για την κατάσταση της ψυχικής υγείας της κόρης τους.

www.thestival.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Προφυλακιστέα η 37χρονη μητέρα που κατηγορείται για τη δολοφονία του βρέφους της στο Μακροχώρι Ημαθίας

    1. Αυτά τα ΄΄τέρατα” όπως λες,είναι ψυχικά άρρωστα.Που σημαίνει οι πράξεις τους κρίνονται διαφορετικά από κάποιων άλλων που θεωρούνται ”ψυχικά υγιείς”.Ο πόνος που προκαλούν στους γύρο τους είναι απερίγραπτος αλλά δεν συμφωνώ μαζί σου για την θανατική ποινή.Κανείς δεν δικαιούται να αφαιρεί ζωές.Ούτε σαν άτομο,ούτε σαν απρόσωπη κοινωνία.Και η γνώμη μου δεν έχει θρησκευτική βάση.Ηθική μπορεί να υπάρξει και έξω από τις θρησκείες.Και μάλιστα πιό ανθρώπινη γιατί στηρίζεται στη λογική και την εμπειρία.Που σημαίνει κατανοεί καλύτερα τις ανάγκες και τις συνθήκες των πολιτών,οι οποίες διαμορφώνονται με το πέρασμα του χρόνου.Και όχι στο τι κάπνιζε κάποιος ”προφήτης” και ”υιός του Θεού” πριν δυό χιλιάδες χρόνια.Στην συγκεκριμένη περίπτωση,λογικό είναι ο εγκλεισμός της μάννας σε ψυχιατρείο.

  1. Όταν μιλάμε για επιλόχια κατάθλιψη το οποίο είναι παρά πολύ σοβαρό και χρειάζεσαι μεγάλη στήριξη από την οικογένεια σου γιατί μπορείς να βλαψεις τόσο τον εαυτό σου όσο και τους γύρω σου. Υπεύθυνοι είναι η οικογένεια της αν γνώριζε το πρόβλημα της δεν έπρεπε να ζει μόνη της . Επειδή όμως όλοι εμείς είμαστε θεατές σε αυτό το Δράμα ας μην κρίνουμε τόσο εύκολα . Αυτή την γυναίκα όταν συνηδητοποιηση τη συνέβη είναι να τη λυπάσαι .
    Και τώρα βγαίνει ο καλός σύζυγος που την κακοποιούσε να το παίξει θλιμμένος πατέρας για να κερδίσει της εντιπωσεις …….Κρέμασμα θέλουν άνθρωποι σαν αυτόν τον θιγμένος πατέρα … και σαν και αυτά τα μαργαριτάρια που σκότωσαν την έγκυο γυναίκα .Επειδη όμως ζούμε ανάμεσα σε μια κοινωνία που Κάταρεει ας προσπαθούμε ο καθένας να κάνει τη διαφορά ας είμαστε καλοί Γείτονες στηρίζοντας με μια καλή κουβέντα …και όχι απλώς θεατές ας κάνουμε την διαφορά!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.