Οι “Speakeasies” απογείωσαν το τελευταίο party του ΟΑΠΝ στο “Κύκλον” – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Σε ένα γιορτινό κλίμα με swing και Latin ρυθμούς γιόρτασε τα 12 χρόνια λειτουργίας του ο ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης, το βράδυ της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου, στο κέντρο διασκέδασης ‘ΚΥΚΛΟΝ’.

Το party ξεκίνησε με μίξεις αγαπημένων τραγουδιών των 80’s, 90’s από Djs της περιοχής, ενώ την διασκέδαση του κόσμου απογείωσε με την εμφάνισή της και τις μουσικές της επιλογές, η swing band ‘Speakeasies’.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας στις 31 Δεκέμβρη 2023 σταματά να υφίσταται βάση του νόμου 5056/2023, που βάζει τέλος στα Νομικά Πρόσωπα των Δήμων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την  παρουσία όσων συνεργάστηκαν στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στις κοινωνικές δράσεις του Οργανισμού, διοργανώνοντας πληθώρα εκδηλώσεων στα 12 χρόνια λειτουργίας του και κόσμου που θέλησε να περάσει την βραδιά του γιορτινά και ευχάριστα.

Η ιδέα της εκδήλωσης να πραγματοποιηθεί στο κέντρο διασκέδασης “Κύκλον” για να δώσει και την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο πάρτι, ανήκει στην Φωτεινή Διάφα Διευθύντρια του ΟΑΠΝ.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.