Άκρως εορταστικό κλίμα στην Κοζάνη παραμονή Χριστουγέννων – Το αδιαχώρητο από κόσμο στο κέντρο – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας



 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σε άκρως εορταστικό κλίμα βρίσκεται η Κοζάνη από νωρίς το πρωί της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου την παραμονή Χριστουγέννων.

Οι δρόμοι κατακλύστηκαν κυριολεκτικά από κόσμο που έκανε τα τελευταία του ψώνια για το εορταστικό τραπέζι, ενώ και στα εμπορικά καταστήματα παρατηρήθηκε  αυξημένη κίνηση.

Τα καταστήματα εστίασης είχαν την τιμητική τους, αφού πολύ κόσμος μετά τα εορταστικά του ψώνια , απόλαυσε με αγαπημένα πρόσωπα καφέ και φαγητό στο κέντρο, αλλά και πέριξ της πόλης.

Η Πανδώρα Κοζάνης, όπως συνηθίζεται έδωσε το δικό της σύνθημα στο εορταστικό κλίμα της ημέρας, παίζοντας τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στους εμπορικούς δρόμους της πόλης .

Από όλο το κλίμα της ημέρας, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Τροχαία Κοζάνης, όπου εκτός από την έντονη παρουσία της στους δρόμους της πόλης για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, έδωσε και ένα ξεχωριστό μήνυμα στους πολίτες μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια για την οδική ασφάλεια.

Δείτε φωτογραφίες :

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.