Η ΠΕ Κοζάνης χρηματοδοτεί μελέτη για τη βελτίωση της οδού Κερασιάς- Μηλιάς



 

Η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια εισηγήθηκε την έγκριση υποβολής πρότασης στο ΕΑΠ 2017-2021 για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο «Βελτίωση οδού Κερασιάς- Μηλιάς» κατά την οικονομική επιτροπή της 7ης Ιουνίου 2023. Ο προϋπολογισμός για τη μελέτη του έργου είναι 62.400 ευρώ και το αντικείμενό της είναι η βελτίωση της οδοποιίας του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου της περιοχής μεταξύ των οικισμών Κερασιάς και Μηλιάς του Δήμου Κοζάνης, συνολικού μήκους 2,4 χλμ.

Η σημασία κατασκευής του έργου είναι μεγάλη καθώς με την βελτίωση του υφιστάμενου οδικού τμήματος, βελτιώνονται σημαντικά οι κυκλοφοριακές συνθήκες της περιοχής μεταξύ των οικισμών Μηλιάς και Κερασιάς του Δήμου Κοζάνης. Η Περιφερειακή Αρχή έχει θέσει ως προτεραιότητα τη βελτίωση των υποδομών πρόσβασης σε κοινότητες και επιχειρήσεις, προς όφελος των πολιτών με στόχο την άνετη και ασφαλέστερη μετακίνησή τους.

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η ΠΕ Κοζάνης χρηματοδοτεί μελέτη για τη βελτίωση της οδού Κερασιάς- Μηλιάς

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.