Υπογράφηκε από τον Γ. Κασαπίδη η σύμβαση του έργου «Βελτίωση δρόμου Λιανοτόπι – Γράμμος» προϋπολογισμού 1.602.761 ευρώ



 

Υπογράφηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιο Κασαπίδη και τον ανάδοχο, η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση δρόμου Λιανοτόπι – Γράμμος» στο κτίριο της Π.Ε. Καστοριάς.

Παρόντες στην υπογραφή ήταν ο Δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος, ο  Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών Θωμάς Μάνος και υπάλληλοι των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Ο προϋπολογισμός του ενταγμένου έργου στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ανέρχεται σε 1.602.761,76 ευρώ (με Φ.Π.Α) και περιλαμβάνει τη βελτίωση και ασφαλτόστρωση της υφιστάμενης Δημοτικής Οδού από το Λιανοτόπι μέχρι το Γράμμο, μήκους 7 χιλιομέτρων.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης: «Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης σημασίας, αναγκαίο για το Δήμο Νεστορίου. Η αναβάθμιση του ενδοπεριφερειακού οδικού δικτύου και η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είναι στις άμεσες προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η προθεσμία περαίωσης του έργου είναι 12 μήνες και αρχίζει από την ημέρα της υπογραφής της σύμβασης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.