Eφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης και Δήμος Βοΐου συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Το αρχαιολογικό έργο στην Απιδέα Βοΐου»



 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης και η Τοπική Κοινότητα Απιδέας, Δήμου Βοΐου, συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν σε εκδήλωση με θέμα «Το αρχαιολογικό έργο στην Απιδέα Βοΐου».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 και ώρα 11:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Απιδέας.

Περιλαμβάνει ομιλία για την αρχαιολογική  έρευνα  στη θέση  «Μπουφάρι», από την ανασκαφέα και επίτιμη Προϊσταμένη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεωργία Καραμήτρου-Μεντεσίδη.

Θα ακολουθήσει συζήτηση για τις προοπτικές προστασίας, ανάδειξης και προβολής της περιοχής, με παρουσίαση των προτάσεων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης, από την κ. Αρετή Χονδρογιάννη-Μετόκη, Προϊσταμένη της Εφορείας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Ουρανία Τρεμοπούλου-Αυγολούπη, συνταξιούχος Εκπαιδευτικός, στο ενδιαφέρον και τις ενέργειες της οποίας οφείλεται η διοργάνωση της εκδήλωσης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.