Συγχαρητήρια επιστολή για το σύνολο των εργαζομένων Κοινωνικών Λειτουργών των δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» Δυτικής Μακεδονίας



 

Το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας, εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους συναδέλφους Κοινωνικούς Λειτουργούς των δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» της Δυτ. Μακεδονίας που μονιμοποιήθηκαν πρόσφατα, μετά από πολυετή προσφορά και αδιάλειπτη άσκηση της επιστήμης της κοινωνικής εργασίας προς ηλικιωμένους, μη αυτοεξυπηρετούμενους πολίτες και άτομα με αναπηρία.

Οι συνάδελφοι συνέλαβαν καθοριστικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους στην καταξίωση του προγράμματος στην ελληνική κοινωνία. Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας για παραπάνω από 20 χρόνια υποστήριζε ότι το Βοήθεια στο Σπίτι αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα των Κοινωνικών Υπηρεσιών των ΟΤΑ α΄ βαθμού και καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.

Από την έναρξη λειτουργίας του το 2003 μέχρι και σήμερα, το προσωπικό του προγράμματος υπό αντίξοες εργασιακές, κοινωνικοοικονομικές και υγειονομικές συνθήκες, με αυταπάρνηση και προσήλωση στη αποστολή του παρείχε σταθερές υπηρεσίες κατ οίκον κοινωνικής φροντίδας και κατάφερε να κρατήσει το πρόγραμμα ζωντανό.

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους συμπολίτες μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Εκ του Δ.Σ.

     Η Πρόεδρος                                                Η Γ.Γραμματέας

Αναστασία Βαβλιάρα                                 Αντωνία Ευαγγελοπούλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.