Γιώργος Αμανατίδης – «Δύναμή μου η εμπιστοσύνη σας»

 

Στο κατάμεστο Κοβεντάρειο πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του Βουλευτή Ν. Κοζάνης ΝΔ 2019-2023 και υποψήφιου Βουλευτή κ. Γιώργου Αμανατίδη τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023.

Η μαζική συμμετοχή του κόσμου έδωσε το έναυσμα της νίκης της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου και επιβεβαίωσε στην πράξη την αδιάλειπτη και συνεχή παρουσία του κ. Αμανατίδη δίπλα σε κάθε πολίτη τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια.

«Βαθιά μέσα από την καρδιά μου, σας ευχαριστώ όλες και όλους για την συγκλονιστική όσο και «ζεστή» παρουσία σας.

Τέσσερα χρόνια πριν, μέσα από την ίδια αίθουσα, δεσμεύτηκα να εργαστώ σκληρά για τον τόπο μας. Μου δώσατε την εντολή και μ’ εμπιστευθήκατε.

Η ανταπόκριση στο χθεσινό κάλεσμα μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια με τον ίδιο ζήλο, με ανάλογη δημιουργική ορμή και με την εμπειρία μου να δίνω λύσεις, για ακόμα περισσότερα αποτελέσματα, να προσφέρω για τον τόπο και την πατρίδα μας.

Στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής ψηφίζουμε για την Ελλάδα που ενώνει, που δημιουργεί! Συνεχίζουμε με τη Νέα Δημοκρατία! Συνεχίζουμε Μαζί!

…η εμπιστοσύνη σας, η δύναμη μου»!

Κοζάνη, 16/5/2023

Από το Γραφείο του

Βουλευτή Ν. Κοζάνης – ΝΔ 2019-2023

Υποψήφιου Βουλευτή

Γιώργου Αμανατίδη

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.