Πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης στην μνήμη του συναδέλφου Αποστόλη

 

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, αντάξιας του εκλιπόντος φίλου και συναδέλφου μας, ΕΠ.ΟΠ Επχια (ΕΜ) Απόστολου Κομπτζια και μετά από επιθυμία της οικογένειας του και της συζύγου του Αναστασία Σιλιάφη με καταγωγή από Νάματα Βοιου, αντί στεφάνου η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, πραγματοποίησε δωρεά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης την 28 Απρ 2023, (λάδια, ρύζι, ζυμαρικά, τσάι κλπ) στον Συσσίτιο Απόρων Δημοτών Βοιου που διαθέτει η Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης , στην μνήμη του αγαπημένου μας συναδέλφου Αποστόλη.

Ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, όπως είναι η απώλεια κάποιου αγαπημένου προσώπου , συναδέλφους και φίλου, η Ένωση μας και η οικογένεια του, βρίσκει το θάρρος και τη δύναμη, να μετουσιώσει τη θλίψη και να την μετατρέψει σε ελπίδα, διαθέτοντας τρόφιμα εις μνήμην του αγαπημένου συναδέλφου , για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη ένα πιάτο ζεστό φαγητό.

Στην Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης για την παρασκευή του συσσιτίου που διανέμεται σε πολίτες που έχουν ανάγκη, εργάζονται με μεράκι και περίσσιο εθελοντισμό γυναίκες και άντρες του Δήμου.

Στην εν λόγω δράση, παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβούλιο της Ένωσης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Υπλγο (ΔΒ) Σιδέρη Βότση και την ΕΠ.ΟΠ Λχια (ΤΘ) Σφενδωνη Παναγιώτα μέλος της .

Υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα κοντά στην σύζυγο και την οικογένεια του Απόστολου σε ότι μας ζητηθεί .

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.