Τη Δευτέρα η Tακτική Συνεδρίαση της Οικoνομικής Επιτροπής του Δήμου Βελβεντού – Δείτε τα θέματα συζήτησης



 

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βελβεντού, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Βελβεντού την Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 στις 14:00 δια ζώσης ή και με τηλεδιάσκεψη με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.- Έγκριση εισηγητικής έκθεσης 4ου Τριμήνου του έτους 2022 για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού.

2.- ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ 9/2023 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Προμήθεια Υγρών Καυσίμων και Ελαιολιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Βελβεντού» ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.

3.- Έγκριση μετακίνησης αιρετών για συμμετοχή στο Συνέδριο “Σχεδιάζοντας τη Βιώσιμη Πόλη του αύριο…” του Δήμου Τρικκαίων στις 20 & 21 Απριλίου στα Τρίκαλα.  Εξειδίκευση πίστωσης.

4.- Έγκριση μετακίνησης αδαπάνως για το Δήμο του Δημάρχου στην Ιταλία για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ανταλλαγής Εμπειριών και Τεχνογνωσίας με οργάνωση της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του έργου PROMINENT PLUS από 8 ως 12 Μαΐου 2023.

Η σύνδεση των μελών της οικονομικής επιτροπής για την τηλεδιάσκεψη θα γίνει από τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο από τις 13:45.

https://us05web.zoom.us/j/3057704305?pwd=M2RybjM3NW9PZzdJU2ZCWW84OVVPdz09  

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά οφείλουν να απαντήσουν τηλεφωνικά στον Πρόεδρο για τις θέσεις και την ψήφο τους κατά την ώρα της Συνεδρίασης.

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μανώλης Στεργίου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.