ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών Δυτικής Μακεδονίας: Κάλεσμα στην Γενική Συνέλευση



 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) Δυτικής Μακεδονίας καλεί, σύμφωνα με το Άρθρο 18 του Καταστατικού του, τα μέλη του σε Τακτική  Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 26 Μαρτίου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 έως 14:00, στα γραφεία του στο Μπλιούρειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα στην Κοζάνη στην οδό Σωκράτη Μπλιούρα 2 στον τρίτο όροφο (απέναντι από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης). Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει με τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης, περί ώρα 12:30, και θα διαρκέσει έως τις 14:00. ”.

Θέματα Γενικής Συνέλευσης:

  • Απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ. έτους 2022.
  • Οικονομικός απολογισμός έτους 2022.
  • Έκθεση ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής.
  • Προϋπολογισμός έτους 2023.
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
  • Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Δικαίωμα να εκλεγούν στο Δ.Σ. και στην Ελεγκτική Επιτροπή έχουν όλα τα μέλη που είναι ταμειακά τακτοποιημένα το έτος 2022.

Πληρωμή καθυστερούμενων εισφορών μπορεί να γίνει και κατά την ημέρα των εκλογών, προ της ψηφοφορίας, πλην των υποψηφίων που θα πρέπει να είναι ταμειακά τακτοποιημένοι κατά την ημέρα της υποβολής της υποψηφιότητας τους.

Υποβολή υποψηφιοτήτων για τη διεκδίκηση εκλογής στα όργανα του ΚΕ.Π.ΚΑ., μπορεί να υποβληθεί μέχρι και πέντε πλήρεις ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση.

Η συμμετοχή όλων των μελών θα συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του ΚΕ.Π.ΚΑ., στην ενίσχυση του καταναλωτικού κινήματος, στην προστασία των καταναλωτών της περιοχής μας και γενικότερα για το καλό όλων μας.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.