Συνδυαστικό με τον ρέκορντμαν Κέιν σε ενισχυμένη* απόδοση



Εύκολο έργο αναμένεται να έχουν οι Σλοβενία και Ιταλία κόντρα σε Σαν Μαρίνο και Μάλτα, αντίστοιχα. Με… φόρα από το ρεκόρ που έσπασε ο Κέιν στο Αγγλία – Ουκρανία, ενώ το Σλοβακία – Βοσνία είναι ανοιχτό μεν, γέρνει κάπου η πλάστιγγα δε.

  1. Αγγλία – Ουκρανία (19:00)

Η Αγγλία με το… καλημέρα απέδειξε πως είναι το φαβορί του 3ου γκρουπ, παίρνοντας σπουδαίο διπλό επί της Ιταλίας. Ο Κέιν σκόραρε κι έγινε ο πρώτος σκόρερ με την Εθνική Αγγλίας! Τιμωρημένος ο μπακ Σο που αποβλήθηκε, τραυματίας ο μπακ Τζέιμς. Η Ουκρανία έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι τον Σεπτέμβριο του 2022 για το Nations League. Ακολούθησε αλλαγή προπονητή, ο Πετράκοβ αποτελεί παρελθόν, αντικαταστάτης του ο Ρεμπρόβ, όμως ακόμα δεν έχει αποδεσμευτεί από την ομάδα που ανήκει (Αλ Αΐν) και θα κοουτσάρει ο τεχνικός της U21, Ροτάν. Η Αγγλία δεν θα πετάξει στα… σκουπίδια τη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας, λογικά θα φτάσει στο «2/2».

Για να αποκτήσει αξία ο άσος θα συνδυαστεί με το να βρει δίχτυα ο αρχισκόρερ των «τριών λιονταριών», Κέιν. Το combo πληρώνει με ενισχυμένη* απόδοση 2.37.

Δείτε επίσης: Κορυφαία προγνωστικα προκριματικα euro

  1. Σλοβακία – Βοσνία (21:45)

Ολοκληρώνουμε με επιλογή από τον 10ο όμιλο. Η Σλοβακία κόλλησε στο 0-0 με το Λουξεμβούργο, παρότι είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει. Γκέλα από την πρεμιέρα, θα χρειαστεί νίκη στο αποψινό ματς για να την καλύψει. Η Βοσνία δεν πτοήθηκε από την απουσία του ηγετικού Τζέκο κι επικράτησε στο… χαλαρό 3-0 την Ισλανδία. Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, θα μπορούσε και πιο ευρεία νίκη. Αμφίβολο έθεσε τον Τζέκο ο κόουτς Χατζιμπέγκιτς, ωστόσο το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί.

Θα πάμε με την ομάδα που άφησε καλύτερες εντυπώσεις την 1η αγωνιστική, αυτή ήταν η Βοσνία, παίρνοντας και κάλυψη στην ισοπαλία. Ποντάρισμα, λοιπόν, στο διπλό με ασιατική κάλυψη (0.0) σε απόδοση 1.94.

Βρείτε εδώ: Καθημερινά προγνωστικά και τα πιο ψαγμένα άρθρα για στοίχημα

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.