Προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής: Η άμεση ολοκλήρωση αποκατάστασης της Γέφυρας και η εξασφάλιση ισχυρών εργαλείων στήριξης των τοπικών κοινωνιών



 

Σύσκεψη εργασίας με τον Υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον Υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων.
Παρόντες στη σύσκεψη, οι Βουλευτές Κοζάνης, Στάθης Κωνσταντινίδης, Παρασκευή Βρυζίδου, Γιώργος Αμανατίδης και οι Δήμαρχοι Σερβίων και Βελβεντού, Χρήστος Ελευθερίου και Μανώλης Στεργίου.
Προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής, η άμεση ολοκλήρωση αποκατάστασης της Γέφυρας και η εξασφάλιση ισχυρών εργαλείων στήριξης των τοπικών κοινωνιών που επλήγησαν από το κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων.
Μια σημαντική πρωτοβουλία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με την οποία η κυβέρνηση στηρίζει την προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια για να ανατάξει την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων και να συντηρήσει το επαρχιακό οδικό δίκτυο, που θα δεχτεί όλο το μεταφορικό φορτίο το επόμενο δίμηνο, καθώς οι απαιτήσεις ξεπερνούν τις δυνατότητες της Περιφέρειας. Η επισκευή της σοβαρής ζημιάς θα διαρκέσει περίπου δύο μήνες, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα προβούμε σε εργασίες επισκευής και συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου με τη συνδρομή και του Υπουργείου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.