Το ωραιότερο μιούζικαλ όλων των εποχών “Το Φάντασμα της Όπερας” άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης



 

Το ωραιότερο μιούζικαλ όλων των εποχών, “Το Φάντασμα της Όπερας” του A.L. Webber, παρακολούθησαν μαθητές, χορωδοί και φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, δύο Κυριακές 12 και 19 Μαρτίου.
Μια μεγαλειώδη παράσταση, με εντυπωσιακά σκηνικά, αξέχαστες ερμηνείες από επαγγελματίες παγκοσμίου κύρους, θα μείνουν για πολύ καιρό εντυπωμένες σε όσους είχαν την ευκαιρία αυτή.
Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τον Σύλλογο Καθηγητών του Δ.Ω.Κ. και την ιδιαίτερη επιμέλεια της Προέδρου του Συλλόγου Ν. Κύργια. Με την συνεχή στήριξη του ΟΑΠΝ Δ. Κοζάνης, τέτοιου είδους δράσεις θα επαναληφθούν, προσφέροντας την δυνατότητα στους μαθητές και στους καθηγητές του ωδείου, να παρακολουθούν μοναδικές μουσικές παραστάσεις!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.