Φόλα σε αδέσποτα στη Λευκοπηγή Κοζάνης- Μήνυση κατά αγνώστων υπέβαλλε κάτοικος της Τοπικής Κοινότητας



 

Μήνυση κατά αγνώστου υπέβαλλε  κάτοικος της Λευκοπηγής για φόλα που βρέθηκε σε αδέσποτα σκυλιά. Σύμφωνα με τον κάτοικο της Τοπικής Κοινότητας Θάνο Τσουκνίδα, εντόπισε νεκρά δύο αδέσποτα σκυλιά . Ο ίδιος δήλωσε στο www.kozanilife.gr :

Δύο περιστατικά φόλας στην Λευκοπηγή Κοζάνης σε λιγότερο από 1 εβδομάδα. Λοιπόν όταν ένας άνθρωπος(ή έστω πως ονομάζεται αυτό) δολοφονεί πετώντας φόλες σε ζώα αδέσποτα και μη υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κάνει ζημιά και σε έναν άνθρωπο! Με κυριεύει το συναίσθημα της οργής. Θέλω πραγματικά να μάθω πως νιώθετε, εάν νιώθετε ευχαρίστηση, οι αργές που πήρατε από μικρά παιδιά φαίνεται πως ήταν λάθος!

Ας σταματήσει κάποτε αυτό  το αίσχος ζώα συντροφιάς γεμάτα αγάπη και καλοσύνη είναι τι σας φταίνε; Έκκληση προς κάθε νέο γονέα που μεγαλώνει παιδιά, μεγαλώστε τα παιδιά σας με αγάπη μην τα κάνετε σκουπίδια σαν ορισμένους ανθρωπίσκους.

 

2 σχόλια στο άρθρο “Φόλα σε αδέσποτα στη Λευκοπηγή Κοζάνης- Μήνυση κατά αγνώστων υπέβαλλε κάτοικος της Τοπικής Κοινότητας

  1. Άμα σου την πέσουν τίποτα αδέσποτα και σε στείλουν στο νοσοκομείο , τότε να δω τι θα λες …………………

    1. @@@@…το συγκεκριμενο στη φωτο ειναι απο τα ποιο παιχνιδιαρικα σκυλια που εχω δει..τα δε αδεστοτα που ειναι και λιγα 2-3 επειδη τα ταιζουν τα ιδια τα παιδια στη πλατεια ειναι οχι σκυλια αρνια και με τα παιδια κ γενικα με τον κοσμο ουτε γαυγισμα δεν ακους μεταξη τους

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.