«Οι νέοι διαβάζουν ποίηση»: Μια ραδιοφωνική εκπομπή στην ΕΡΤ Κοζάνης από την ‘’Παρέμβαση’’ & τα ‘’Όνειρα ψυχών’’ του 3ου ΓΕΛ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης



 

Στους 100,2 FM θα εκπέμψει η ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο: «Οι νέοι διαβάζουν ποίηση», την Τρίτη 21 Μαρτίου, ώρα 12 μ., με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης. Η εκπομπή διοργανώνεται από το Λογοτεχνικό Περιοδικό «Παρέμβαση» και το Μαθητικό Περιοδικό του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης «Όνειρα ψυχών» σε συνεργασία με την ΕΡΤ Κοζάνης. Έφηβοι μαθητές και μαθήτριες απαγγέλλουν ποιήματά τους & μιλούν για την ποίηση.

Παρουσιάζει ο Μάκης Νασιάδης. Με τους μαθητές συνομιλούν οι: Γιώργος Δελιόπουλος και Δήμητρα Καραγιάννη. Συμμετέχουν οι μαθήτριες του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης: Θεοδώρα Γεωρμπαλίδου, Παρασκευή Γκαντιά, Μαρίνα Καντζόγλου, Ευαγγελία Κοκκίνου, Βερενίκη Κουταβά, Δήμητρα Λάππου, Κατερίνα Μήλιου, Ελένη Χατζηιωάννου και Γεωργία Δέσποινα Πατρασκάκη, ο πρώην μαθητής του 3ου ΓΕΛ και τώρα του 2ου ΕΠΑΛ, Οδυσσέας Δουγαλής, καθώς και η φοιτήτρια νομικής και απόφοιτος του 3ου ΓΕΛ, Ειρήνη Φ. Νάνου.

Την εκπομπή μπορεί κανείς να ακούσει και διαδικτυακά στο www.ertecho.gr/radio/kozani

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.