Ποντοκώμη : Καταγγελία πολίτη – 20 αδέσποτα σκυλιά σε κάθε γειτονιά – “Η κατάσταση έχει ξεφύγει δεν μπορούμε να βγούμε έξω” – Βίντεο και φωτογραφίες

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Την διαμαρτυρία του απέστειλε πολίτης από την Ποντοκώμη Κοζάνης στο KOZANILIFE.GR, για το γνωστό πρόβλημα που απασχολεί το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών με τα αδέσποτα σκυλιά  .

Όπως αναφέρει ο ίδιος το πρόβλημα παραμένει άλυτο και δημιουργεί σοβαρό ζήτημα στην καθημερινότητα τους , αφού σε κάθε γειτονιά υπάρχουν αγέλες με 20 σχεδόν  αδέσποτα σκυλιά και αυτό εμποδίζει τους κατοίκους της Ποντοκώμης να βγουν ακόμα και από τα σπίτια τους .

“Η κατάσταση έχει ξεφύγει στην Ποντοκώμη με τα σκυλιά,  κάτι πρέπει να γίνει άμεσα . Υπάρχουν 20 σκυλιά μόνο σε μια γειτονιά.

 Ο κόσμος δεν μπορεί  να βγει να περπατήσει φοβάται . Ας επιληφθούν οι αρμόδιοι, θα έχουμε καμία επίθεση είτε σε παιδί, είτε σε πολίτη και μετά θα ζητάμε ευθύνες”.

 

 

 

3 σχόλια στο άρθρο “Ποντοκώμη : Καταγγελία πολίτη – 20 αδέσποτα σκυλιά σε κάθε γειτονιά – “Η κατάσταση έχει ξεφύγει δεν μπορούμε να βγούμε έξω” – Βίντεο και φωτογραφίες

  1. Έχει απόλυτο δίκιο γίνεται ένας χαμός με τα αδέσποτα στο χωριό μας ,σε κάθε γειτονιά σχεδόν υπάρχουν αγέλες έρχονται τα παρατάνε κ φεύγουν σαν κύριοι,άλλοι τα αφήνουν γεννάνε κ γίνονται ακόμη χειρότερα.

  2. Τα σκυλιά αν επιτεθούν σε άνθρωπο δεν τρέχει τίποτα. Αν όμως κλωτσήσουμε κάποιο σκυλί για να μην μας δαγκώσει , μπορεί να πάμε και αυτόφωρο. Οι ζωόφιλοι έχουν τερματίσει την @@@@@@ ……………

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.