Χριστουγεννιάτικο παζάρι του 4ου λυκείου Κοζάνης για το κοινωνικό φροντιστήριο



 

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης ευχαριστεί τους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς του 4ου Λυκείου Κοζάνης για την πραγματοποίηση παζαριού στο χώρο του σχολείου, τα έσοδα του οποίου διατέθησαν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης οφείλουν να αποδοθούν στον Διευθυντή και στους καθηγητές του 4ου Λυκείου Κοζάνης γιατί πάντοτε στήριζαν και στηρίζουν το Κοινωνικό Φροντιστήριο, αφού οι καθηγητές του σχολείου προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σ’αυτό από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του.

Το Κοινωνικό φροντιστήριο είναι εκκλησιαστικό έργο και συνδράμει στο έργο της πρόσθετης στήριξης μαθητών όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, φοιτητές) που οι γονείς τους δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά. Την τρέχουσα σχολική χρονιά φοιτούν σ’αυτό 60 περίπου μαθητές

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.