Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης : Ολοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες παιδικές εκδηλώσεις



 

Ολοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες παιδικές εκδηλώσεις σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα. Μετά από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας, την φετινή χρονιά «ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ ξανά όλοι ΜΑΖΙ»! 
Ιδιαίτερα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους συναδέλφους μας που με ιδιαίτερο ζήλο, αγάπη και μεράκι όπως κάθε χρόνο εργάστηκαν με μοναδική ανταμοιβή το χαμόγελο των παιδιών μας κάτι το οποίο πέτυχαν καθώς αυτό αντικατοπτρίστηκε στα προσωπάκια των μικρών παιδιών γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα.
Τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οφείλουμε στους χορηγούς και στο προσωπικό της Δ.Α. Κοζάνης για την πολύτιμη βοήθεια τους και την υποδοχή όλων των παιδιών με το πιο φωτεινό τους χαμόγελο.
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης εύχεται σ’όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειες αυτών Χαρούμενα Χριστούγεννα, γεμάτα αγάπη.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.