ΕΒΕ Κοζάνης: Συνέδριο με θέμα τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Μικρομεσαίων ΕπιχειρήσεωνΤο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης σας προσκαλεί το Σάββατο 5  Νοεμβρίου  στις 9:00 – 15:00  στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (πρώην Τ.Ε.Ι.) στο συνέδριο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» 

Το συνέδριο αποσκοπεί στο να λάβετε εξειδικευμένη γνώση και πληροφόρηση από έμπειρους συμβούλους επιχειρήσεων για τις τρέχουσες εξελίξεις, τις δυσκολίες καθώς και καλές πρακτικές  ώστε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και στις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Η Ψηφιοποίηση αποτελεί μια στρατηγική διαδικασία για κάθε επιχείρηση και μέσα από διάλογο θα μπορέσετε να μοιραστείτε εμπειρίες και ζητήματα που αφορούν τις καθημερινές σας εταιρικές πρακτικές.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλα τα διευθυντικά στελέχη των μικρών και των μικρομεσαίων  επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας.

Ομιλητές  του συνέδριου είναι:

Πούτας Θωμάς (Business Consultant and Performance Coach)

Οι στρατηγικές  προκλήσεις  προς  το  2030 και ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Βιντζηλαίος Δημήτρης (Business Consultant, Trainer and Coach)

Οι επαγγελματικές δεξιότητες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στις  ψηφιακές πωλήσεις και στο marketing.

Δρ. Σφυρής Νίκος (Business Consultant)

Πώς οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις μπορούν να αναβαθμιστούν, να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν  μέσα  από Ευρωπαϊκά και κρατικά Σχέδια  Χορηγιών.

Λοϊζου Λοϊζος (CEO, Specialized in Finance and  Financial  Markets)

Πώς οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις μπορούν να διαχειριστούν σωστά τα οικονομικά τους  και να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση.

Capital Structure ως Επενδυτικό Fund σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.