Ζημιές στο πάρκο ελαφιών του Αγίου Παντελεήμονα – Φωτογραφίες από τις ζημιές



Ασυνείδητοι επισκέπτες στο πάρκο ελαφιών του Αγίου Παντελεήμονα, στον Άγιο Δημήτριο Ελλησπόντου Κοζάνης, δεν σεβάστηκαν τον χώρο, όπως κάνουν οι περισσότεροι που το επισκέπτονται και πραγματοποίησαν αδικαιολόγητες και απαράδεκτες ζημιές και βανδαλισμούς !!!
 
Σκότωσαν ψάρια, έσπασαν σκούπες, κόψανε κλαδιά, άφησαν σκουπίδια, πετάξανε πέτρες και ξύλα στις λίμνες !!!
 
Έναν χώρο Ιερό όπου με πολύ αγάπη και κόπο φροντίζουν εθελοντικά οι κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου με την πολύτιμη βοήθεια και πολλών επισκεπτών !!!
 
Έναν χώρο όπου τον επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες όλο τον χρόνο από τόν Νομό μας και όχι μόνο !!!
 
Έναν χώρο όπου με πολύ μεγάλο αγώνα και φροντίδα οι εθελοντές προσπαθούν να κάνουν ακόμα καλύτερο και πιο ευχάριστο για όλους ανεξαιρέτως που θα βρεθούν εκεί !!!
 
Στην διαχρονική αδιαφορία και απαξίωση από την Τοπική Αυτοδιοίκηση για τον πανέμορφο αυτό χώρο και της τεράστιας προσπάθειας που γίνεται από τους κατοίκους, ήρθε να προστεθεί και η βαρβαρότητα κάποιων που το μόνο που θέλουν και ξέρουν να κάνουν είναι να καταστραφούν !!!
 
Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια ή πρωτοβουλία και ο Δήμος Κοζάνης ακόμη δεν έχει τακτοποιήσει τα γραφειοκρατικά, ενώ από τα δέκα (10) πράγματα που απαιτούνται για την φροντίδα και αξιοποίηση του πάρκου ανταποκρίνεται στα δύο !!!
 
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας απο το 2019 δεν έχει πληρώσει τα έξοδα για την επισκευή στην είσοδο του πάρκου !!!
 
Έναν πάρκο ανοιχτό για όλους, με σεβασμό στην Ιερότητα του χώρου, με αγάπη για το Περιβάλλον του, με φροντίδα για τα ζώα που κατοικούν εκεί, αλλά και για να είναι ένας πραγματικός χώρος αναψυχής και ξεγνοιασιάς για μικρούς και μεγάλους, για αυτό και γίνεται τεράστιος αγώνας έτσι ώστε να βελτιωθεί με περισσότερες δυνατότητες για τους επισκέπτες !!!
 
 
 
 
Σύλλογος για την Καταπολέμηση της Ανεργίας και για την Ανάπτυξη της περιοχής Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου
 
Πληροφορίες : 6932906958
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.