Το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που διαχρονικά εκδηλώνεται έμπρακτα από την Ελληνική Αστυνομία 

Συγκεντρώθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία προσφέρθηκαν σήμερα στο «Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» στη Θεσσαλονίκη

Η προσφορά αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων για τον Εορτασμό του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου, καθώς και της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας»

Το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας στηρίζει το έργο που επιτελεί ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κατόπιν προτροπής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, προσφέροντας σήμερα (18-10-2022) πλήθος τροφίμων και αναλώσιμων ειδών πρώτης ανάγκης στο «Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα αστυνομικοί των Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη βασικών ελλείψεων των παιδιών που στηρίζονται από τον εν λόγω οργανισμό, τα οποία τους προσφέρθηκαν σήμερα, ως ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Μέσα από τη δράση αυτή δίνεται η ευκαιρία στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, να αναδείξει για άλλη μια φορά το ανθρώπινό του πρόσωπο, προσφέροντας διάφορα είδη, αναγνωρίζοντας το έργο του Οργανισμού.

Η προσφορά αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του Εορτασμού του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Μεγαλομάρτυρα του Αγίου Αρτεμίου και της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας».

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, επιδεικνύοντας υψηλό βαθμό κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη, αλλά και αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο που επιτελείται από τον οργανισμό ”Το Χαμόγελο του Παιδιού”, θα συνεχίσει να τον στηρίζει και στο μέλλον με ανάλογες δράσεις.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που διαχρονικά εκδηλώνεται έμπρακτα από την Ελληνική Αστυνομία

  1. Στηρίξτε πρώτα,το εθνόσημα που σας εμπιστεύτηκε η χιλιοπροδομενη απ τα φρικτά που παρακολουθουμε τα τελευταία χρόνια, Πατριδα και μετά στηρίξτε και τους ανθρωπους!
    Όταν από ένα τμήμα συλλαμβανονται 9 αστυνομικοί για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος,700.000 ευρώ,πόσοι πρέπει να συλληφθούν απ τα χιλιάδες τμήματα της χώρας;
    Κρίμα, υπάρχουν ικανοι άνθρωποι που υπηρετούν τον πολίτη και ξεφτιλιζονται απο ανίκανους που προδίδουν και Πατρίδα κι Εθνοσημο!
    Τι περιμένεις όταν προΐσταται της Αστυνομίας,ένας σφουγγοκωλαριος και τσανακογλειφτης πολιτικαντης,όπου έβλεπε σάλιο έγλειφε,πρώτα στο ΚΚΕ,μετά στον ΣΥΡΙΖΑ,μετά στο ΠΑΣΟΚ και μετα στη Νέα Δημοκρατια,εκεί που το σάλιο είναι θάλασσα και γλείφεις μεχρι Εμετου!
    Κανονικά πρέπει να παραιτηθεί,να τον ξαναστειλουν στο ΚΚΕ,μετά στον ΣΥΡΙΖA,μετά στο ΠΑΣΟΚ και μετά στον μπογδανο ,στη φυσική του θεση,εκει με όλα τα φασιστοειδη,για να ξεβρομίσει η Δημοκρατία και ν ανασάνει κι ο τοπος και η Ασφάλεια του πολίτου και η Αστυνομία!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.