Το νέο πρόγραμμα του Erasmus+ στην Αγγλία και την Τουρκία από τον οργανισμό νεολαίας “GO Alive”



Ο οργανισμός νεολαίας “GO Alive” αναζητά ΑΜΕΣΑ 3 άτομα χωρίς ηλικιακό όριο που είναι έτοιμα να ταξιδέψουν ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ στην Αγγλία την επόμενη εβδομάδα για το training course “Engage!”, το οποίο στοχεύει να συνδέσει την ανάπτυξή των συμμετεχόντων (personal development) με την ανάπτυξη της κοινότητάς τους (community development) αναλαμβάνοντας πραγματικές πρωτοβουλίες.

Οι στόχοι του προγράμματος είναι:

-να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να σχηματίσουν τη δική τους πρωτοβουλία και να την ζωντανέψουν.

-να δημιουργήσουν ένα θεμέλιο, να συνδέσουν την ανάπτυξή τους με αυτή της κοινότητάς τους.

-να φέρουν στο πρόγραμμα μια δίκη τους ιδέα, το πάθος τους ή πρωτοβουλία για την κοινότητά τους

-να εργαστούν για την αυτο-ανάπτυξη, καθώς αυτό είναι βασικό στοιχείο για την επιτυχή συνεργασία με άλλους

Πότε; 19-28 Ιουλίου 2022

Πού; Forest of Dean, Gloucestershire, UK

Συμπλήρωσε την αίτησή σου ΑΜΕΣΑ: https://forms.gle/akRZCtYcgRZDVFnk9

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής επιδοτούνται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+, στο πλαίσιο του έργου “Engage!”.

Ο οργανισμός νεολαίας “GO Alive” αναζητά 6 νέους/νέες, 18-28 ετών, και 1 group leader χωρίς ηλικιακό όριο για την ανταλλαγή νέων “Right action is the way of the prevention” με θέμα τους σεισμούς και πώς οι άνθρωποι πρέπει να κινητοποιηθούν για τη σωστή πρόληψη μέτρων, για τη μείωση των απωλειών και των ζημιών.

Οι στόχοι του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες:

-να κατανοήσουν ότι οι απώλειες ζωής και περιουσίας μπορούν να ελαχιστοποιηθούν με τις προφυλάξεις που πρέπει να ληφθούν και τον σχεδιασμό του κτιρίου

-να αυξηθούν οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται για την ελαχιστοποίηση των ζημιών από τον σεισμό και να διασφαλιστεί ότι θα πρέπει να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα χωρίς απώλεια χρόνου

– να ευαισθητοποιηθούν οι συμμετέχοντες, σε όλες τις εθνικές και διεθνείς περιοχές όπου έφτασε το έργο, σχετικά με το σεισμό και τις πρώτες βοήθειες.

-να αυξηθεί το επίπεδο γνώσεων των συμμετεχόντων σχετικά με τις παρεμβάσεις πρώτων βοηθειών και να τους δοθεί η δυνατότητα να μεταφέρουν τις γνώσεις που έχουν μάθει στη ζωή τους

– να υπάρξει εκπαίδευση διαχείρισης καταστροφών, διαχείρισης έκτακτης ανάγκης και να προσαρμόσουν όσα έχουν μάθει να ζουν.

– να είναι η κινητήρια δύναμη, ειδικά για τις κυβερνήσεις για την ενημέρωση και τη βελτίωση των πολιτικών τους για τους σεισμούς.

-να επιστήσουμε την προσοχή στον Σεισμό της 17ης Αυγούστου, που είναι η ημερομηνία που θέλουν να πραγματοποιηθεί η τελική εκδήλωση του έργου

– να αναπτύξουν την κριτική τους ικανότητα

Πότε; 12-20 Σεπτεμβρίου 2022

Πού; Sakarya, Turkey

Ανοιχτές αιτήσεις έως τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022.

Συμπλήρωσε την αίτησή σου ΑΜΕΣΑ: https://forms.gle/MUuvQAcXFqmPt7aa8

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής επιδοτούνται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+, στο πλαίσιο του έργου “Right action is the way of the prevention”, ενώ τα έξοδα μετακίνησης αποζημιώνονται έως το ποσό των 275,00€.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.