Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας: Συγχαρητήριο για την πρωτιά της Κ15 της ΕΠΣ Κοζάνης και τη συμμετοχή του μαθητή της Γ’ Γυμνασίου Αδαμόπουλου Νικολάου

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» συγχαίρει θερμά τη Μικτή Ομάδα Ποδοσφαίρου Κ15 της Ε.Π.Σ. Κοζάνης για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μικτών Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ.

Η συμμετοχή σ’ αυτή την ομάδα του μαθητή της Γ΄ Γυμνασίου του σχολείου μας Αδαμόπουλου Νικολάου μας γεμίζει με πολλή μεγάλη χαρά καθώς δείχνει ακόμη μια φορά ότι μπορούν όλοι με επιτυχία να συνδυάζουν τα μαθήματα γενικής παιδείας, τα μουσικά μαθήματα και τα Μουσικά Σύνολα με τις διάφορες εκδηλώσεις τους που πραγματοποιεί το σχολείο μας με τον αθλητισμό ή με οποιεσδήποτε άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες.

Ευχόμαστε στο Νίκο να έχει υγεία και να συνεχίσει με επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Ευχόμαστε επίσης να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και άλλα παιδιά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.