Σπουδαίες διακρίσεις των μαθητών του 9ου Δημοτικού σχολείου Πτολεμαΐδας και του 1ου Δημοτικού σχολείου Μουρικίου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas 2022



Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά προς τους μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρικίου, για τις προκρίσεις τους στην τελική φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2022

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρικίου, που απέσπασαν τα πρώτα βραβεία του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas 2022, σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προκρινόμενοι στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Μαΐου στο Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα το 9ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας απέσπασε την 1η και την 2η θέση στην κατηγορία Πρωτογενής Τομέας – Αγροτική Παραγωγή, ενώ οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρικίου κατέλαβαν τις 2 πρώτες θέσεις στην κατηγορία Ποδόσφαιρο 2×2 (Παιχνίδι ρομποτικού ποδοσφαίρου).

Οι βραβεύσεις μαθητών και οι εμπειρίες που αποκομίζουν, μέσα από τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς, αναδεικνύουν την ευρύτερη περιοχή μας ενώ ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, αποτελεί έναν μοναδικό τρόπο για να κατανοήσουν οι μαθητές τον προγραμματισμό και να αναπτύξουν την ικανότητά τους στην επίλυση προβλημάτων, αποκτώντας παράλληλα εφόδια που τους είναι απαραίτητα, όποια επιλογή σταδιοδρομίας κι αν επιλέξουν.

Εδώ να υπογραμμίσουμε ότι ο Δήμος Εορδαίας θα είναι συμπαραστάτης και αρωγός στην προσπάθεια των 2 Δημοτικών Σχολείων για διάκριση στην τελική φάση του Διαγωνισμού.

Κλείνοντας να εκφράσουμε θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς Κυριακή Αποσέρκογλου και Αθανάσιο Οικονομόπουλο από το 9ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, Μαρία Γούλα και Γενοβέφα Μαυροπούλου από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουρικίου, οι οποίοι συνέδραμαν καθοδηγώντας, συμβουλεύοντας και επιβλέποντας τους μαθητές, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη της διάκρισής τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.