Το όνομα κόντρα στο αήττητο



Γράφει ο Γεώργιος Ραπτάκης:

Δες εδώ το κουπονι οπαπ

Δυστυχώς στο Μαρόκο το ματς της Ραμπάτ με τη Ρατζά αναβλήθηκε, έχοντας σηκώσει θύελλα διαμαρτυριών για την προνομιακή μεταχείριση της Ρατζά. Οπότε η στήλη στρέφεται προς Τουρκία για την αναμέτρηση Κόνιασπορ – Μπεσίκτας.

Καλά λόγια μπορεί να βρει να πει κανείς μόνο για την Κόνιασπορ. Δεύτερη στο πρωτάθλημα, με εξαιρετικές εμφανίσεις και ταυτόχρονα με αήττητη έδρα μετά από 9 αγώνες (6-3-0). Προέρχεται από τη νίκη επί της Χατάισπορ με 3-1, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Από την άλλη, έχουμε το «όνομα» της Μπεσίκτας. Καμία σχέση με την κραταιά ομάδα άλλων ετών, βολοδέρνει στο πρωτάθλημα, προσπαθώντας να πλησιάζει στις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη. Τραγική εκτός έδρας (1-3-4), έχει ως καλύτερο αγώνα της εκτός έδρας το πρόσφατο 2-2 με τη Φενέρμπαχτσε. Προέρχεται από τη νίκη με 2-1 επί της Γκεζτέπε μετά από μέτρια εμφάνιση, συνεχίζοντας με υπηρεσιακό προπονητή τον Εντέρ Καραβελί.

Δύο αξιόλογες απουσίες (εξτρέμ Γκιουρλέρ και κεντρικός αμυντικός Τσαλίκ) έχουν οι γηπεδούχοι και τρεις (μπακ Ροσιέ και επιτελικοί μέσοι Ενκουντού, Άλεξ Τεϊσέιρα) οι φιλοξενούμενοι. Η λογική μου με ωθεί να ζητήσω τον άσο με κάλυψη.

Προγνωστικό: 1 Draw no Bet – 1.98

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.