Γάμος σε κλίμα Χριστουγέννων στο Δημαρχείο ΚοζάνηςΜέσα στο άκρως εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων, το νεόνυμφο ζευγάρι η Αποστολία και ο Δημήτρης, επέλεξαν να ενωθούν επίσημα με τα δεσμά του γάμου στο Δημαρχείο Κοζάνης.

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021 λίγο πριν τις 13.00, τελέσθηκε ο πολιτικός γάμος του όμορφου ζευγαριού.

Πρόσωπα χαρούμενα, κλίμα γιορτινό ήταν κάτι περισσότερο από ένα όμορφο γεγονός.

Η παραμονή των Χριστουγέννων από ότι συμπλήρωσε το νεόνυμφο ζευγάρι στο KOZANILIFE.GR δεν ήταν μια τυχαία επιλογή, αλλά την συγκεκριμένη ημέρα την επέλεξαν για να κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή την ημέρα του γάμου τους.

Ο Δημήτρης και η Αποστολία τράβηξαν όλα τα βλέμματα των περαστικών και όχι άδικα, αφού το ζευγάρι αποτέλεσε μια επιπλέον όμορφη και ξεχωριστή εικόνα μέσα σε όλο το εορταστικό κλίμα των ημερών.

Να ζήσετε!

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

26 σχόλια στο άρθρο “Γάμος σε κλίμα Χριστουγέννων στο Δημαρχείο Κοζάνης

 1. Να ζήσουνε !

  Κάτι δεν καταλαβαίνω
  πολιτικός γάμος σε κλίμα Χριστουγέννων !
  Τα Χριστουγέννα τιμώμενο πρόσωπο είναι ο Χριστός. Στον πολιτικό γάμο ο Χριστός απουσιάζει !!!! Ανεπιθύμητος, προτιμάμε τις ευχές του δημάρχου από τις ευχές της Εκκλησίας Του.

  1. Δεν υπήρξε “Χριστός”. Ήταν ένα παραμύθι των Εβραίων για να υπονομεύσουν τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στα μέρη τους. Και μια και το παραμύθι είχε δράκο είπαν και οι Βυζαντινοί να το συνεχίσουν.

   1. Χριστός γεννάται σήμερον, χρόνια πολλά και ευλογημένα με υγεία και ευτυχία ότι επιθυμείς!!!!. άρα φίλε μου ζεις στο δικό σου παραμύθι…….. έχει δράκο και δράση;

   2. Ο Χριστός είναι το μόνο πρόσωπο στην ιστορία της ανθρωπότητας που η ζωή του γράφτηκε πριν γεννηθεί. (προφητείες Παλαιάς Διαθήκης).

    ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ

    Στην Πολιτεία του Πλάτωνα (B, V , 362) περιέχεται μία προφητεία ισάξια μ’ αυτές των προφητών της Παλαιάς Διαθήκης:
    «Θα απογυμνωθεί απ’ όλα εκτός της δικαιοσύνης. Χωρίς να αδικήσει κανέναν θα δυσφημισθεί πολύ ως άδικος ώστε να βασανισθεί για την δικαιοσύνη. Θα μαστιγωθεί, θα δεθεί, θα ανάψουν τα μάτια του και στα τελευταία του αφού πάθει κάθε κακό θα καρφωθεί πάνω σε πάσσαλο».
    Στο έργο Προμηθεύς Δεσμώτης του Αισχύλου, ο Προμηθέας όντας φυλακισμένος στον Καύκασο προλέγει ότι ο λυτρωτής του θα γεννηθεί από την παρθένο Ιώ και τον Θεό (στ.772, 834, 848) θα είναι δηλαδή υιός Θεού και υιός Παρθένου. Αυτός ο Θεάνθρωπος θα καταλύσει την εξουσία των παλαιών θεών και θα αφανίσει αυτούς και την δύναμή τους (908,920).

    Ο Ερμής προαναγγέλλει στον Προμηθέα τα εξής: μετάφραση «μην περιμένεις να λυτρωθείς από τους πόνους προτού θεός πάρει τα πάθια τα δικά σου πάνω του και με τη θέλησή του κατέβει στον ‘Άδη τον ανήλιαγο, στους άφεγγους του Ταρτάρου βυθούς» (στ. 1041-1043).
    Ο Σωκράτης στην απολογία του αναφέρει τα ακόλουθα: «Θα μείνετε κοιμισμένοι σε όλη σας τη ζωή εάν δεν σας λυπηθεί ο Θεός να σας στείλει κάποιον άλλον» (Πλάτωνος, Απολογία Σωκράτους 18{31α}).
    Αποδεικνύεται πως περίμεναν καρτερικά την έλευση του Χριστού για αιώνες. Γι’ αυτό και όταν έγινε η συνάντηση Χριστού και Ελλήνων, ο Χριστός είπε: «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου» (Κατά Ιωάννην -12,23) δηλαδή «έφτασε ή ώρα να δοξαστεί ο Υιός του Ανθρώπου (=ο Χριστός)». Και έτσι έγινε…

 2. Ετσι ακριβώς φίλε μου… Σε κλίμα Χριστουγέννων πολιτικός γάμος;;;!!! Να παντρευοταν ορθόδοξα να το καταλάβω το κλίμα… Τωρα μόνο γκλαμουριες… Ωστοσο να ευτυχισουν και να στηρίζουν ο ένας τον άλλο σε χαρές και λυριως σε λύπες…

 3. Ειδαμε και τους παντρεμέμους στις Εκκλησίες….αγιάζουν κάθε μερα…
  Αφήστε τα παιδια να χαρούν την ημέρα της χαράς των και τη ζωή τους!

  1. Αγιάζουν όσοι θέλουν να αγιάσουν !

   τα διαζύγια και οι συζυγοκτονίες ποιούς γάμους κυρίως αφορούν ;

 4. Πάντα αγαπημένοι!!

  - Edit

  Απαντήστε

  Βρε δικαστές έλεος!
  Μηπως πρέπει να ακυρώσουμε ολους τους γάμους των μουσουλμάνων,βουδιστών,ινδουιστών και άλλων άνθρώπων;
  Αντι να πειτε ενα καλορίζικα τα παιδιά,γκρινιάζετε!
  Ειμαι σίγουρος πως ο Χριστός που γιορταζει σήμερα θα ευχόταν και θα χαίρονταν με τη χαρά των ανθρώπων!
  Έλεος!!
  Ο γάμος ειτε στην Εκκλησια,ειτε στο Δημαρχειο,δε στεριώνει ανα δεν υπαρχει ΑΓΑΠΗ…

  1. Η Χριστιανική αντίληψη περί γάμου και αγάπης

   Ο σκοπός του γάμου ο πρώτος δεν είναι να περάσουμε καλά, ούτε να γίνουμε ευτυχισμένοι, ούτε να κάμουμε μωρά, ούτε να αποκτήσουμε σπίτια και αυτοκίνητα και διάφορα πράματα, αλλά ο σκοπός του γάμου είναι η σωτηρία μας.
   Αγαπώ αυτόν στον οποίον δίνομαι, για τον οποίον ζω, που αποτελεί το δώρο του Θεού στη ζωή μου, όχι απλά αυτόν που με ικανοποιεί. Για να ζήσουμε μαζύ την παρουσία του Θεού στη ζωή μας.!!

   Προχωρούμε στον γάμο μας προσευχόμενοι. Προσευχή και εμπιστοσύνη στον Θεό χωρίς ερωτηματικά.
   Ενώπιον του Θεού δέχομαι αυτόν τον άνθρωπο και υπόσχομαι να βαδίσω τη ζωή μου μαζί μ’ αυτόν τον άνθρωπο. Μου βγαίνει δύσκολος, στραβός, πολύλογος… Εάν αγωνιστείς για την αγάπη του Θεού και κάνεις υπομονή αυτόν τον άνθρωπο και έχεις πεποίθηση ότι ο Θεός μου έδωσε αυτόν τον άνθρωπο και αν δεν πάμε καλά και δεν τα καταφέρνουμε, δεν είναι επειδή ο Θεός είναι κακός και ήθελε να μου δώσει αυτόν τον άνθρωπο, αλλά γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι για τη σωτηρία μου και παύσεις να βλέπεις τον γάμο ευδαιμονιστικά, να πεις «μα γιατί παντρεύτηκα; Δεν παντρεύτηκα για να ζήσω ευτυχισμένα;» Και πεις «όχι! Δεν παντρεύτηκα για να ζήσω ευτυχισμένα! Παντρεύτηκα για να σωθώ, παντρεύτηκα για τη Βασιλεία του Θεού!» τότε ναι αντέχεις και κάμνεις υπομονή. Διαφορετικά ψάχνεις να βρεις την «ευτυχία»…και μετά το γάμο !!

   Σου ζητά ο Θεός θυσιαστική (!) αγάπη και με τα μυστήρια της Εκκλησίας Του σου παρέχει τη δύναμη να την αποκτήσεις. !!

 5. Καλορίζικοι,στελιος!!!!!!!!!!!

  - Edit

  Απαντήστε

  Και ομως αυτοι οι ανθρωποι που εμεις πετροβολουμε αντι να τους ριξουμε ρύζι να ριζώσουν,προγραμματισαν να κανουν τον Γαμο τους παραμονη Χριστουγεννων,της μιας εκ των δυο Εορτων,των 2 μεγιστων Εορτων!!
  Πολλη πίστη βλεπω στα λαμπερα και καθαρα τους προσωπα και μαλλον λιγοτερη βλεπω στην δικια μας πιστη των ” καθως πρέπει” Χριστιανων!!!
  Κριτές τους η ΑΓΑΠΗ τους και οχι εμεις οι ” αγνοί και αμόλυντοι”

 6. Na zisete alla den ein gamos me tin eulojia tou kiriou eiste aravoniasmeni den lejete gamos.H mousoulmani kai i eurei kanoun tetious gamou.Naste kala pedia kai kante ton or8odoxo gamo

 7. Η γέννηση του θεανθρώπου να φωτίσει τις καρδιές σας και να σταμάτησε να γράφετε greeklish…Η αγάπη του Ιησού Χριστού είναι ίδια για όλους. Είτε Χριστιανούς, είτε Εβραίους, είτε Μουσουλμάνους. Η ουσία είναι να ζεις ειρηνικά, με αγάπη και συμπόνοια για τον πλησίον σου. Αυτό μας δίδαξαν οι γραφές.

 8. Καλήν εσπέραν άρχοντες,
  κι αν είναι ορισμός σας,
  Χριστού την Θείαν γέννησιν,
  να πω στ’ αρχοντικό σας.

  Χριστός γεννάται σήμερον,
  εν Βηθλεέμ τη πόλη,
  οι ουρανοί αγάλλονται,
  χαίρει η φύσις όλη.
  Εν τω σπηλαίω τίκτεται,
  εν φάτνη των αλόγων,
  ο βασιλεύς των ουρανών,
  και ποιητής των όλων.

  Σ’ αυτό το σπίτι που’ρθαμε,
  πέτρα πέτρα να μην ραγίσει,
  και ο νοικοκύρης του σπιτιού,
  χίλια χίλια χρόνια να ζήσει.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.