Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κοζάνης «Βαλταδώρειου»Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κοζάνης «ΒΑΛΤΑΔΩΡΕΙΟ», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς δημόσια τον Βουλευτή Κοζάνης κ. Κωνσταντινίδη Ευστάθιο, τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Μαλούτα Λάζαρο, την Δντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης κα. Παπαδοπούλου Δέσποινα, τους γονείς μαθητών Ιωαννίδη Γιάννη και Ντόκο Ιωάννη διότι, με την άμεση και αποτελεσματική τους παρέμβαση, συνέβαλαν στην επίλυση, σοβαρότατου θέματος που δημιουργήθηκε πρόσφατα και σχετιζόταν με την ομαλή και εποικοδομητική λειτουργία του Σχολείου μας.

Απευθυνθήκαμε σε πολλούς “υπεύθυνους”, δυστυχώς ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν. Έτσι και αλλιώς, στα δύσκολα πάντα λίγοι ήμασταν… Επίκαιρος όσο ποτέ ο ποιητής μας, «Θα πρέπει να δημιουργούμε αντισώματα και για την Ευθύνη».

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Στέφανος Κούρτης

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτριος Παπαδημητρίου

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κοζάνης «Βαλταδώρειου»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.