Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Πρώτος με 37,3% ο Ανδρουλάκης στο 74,88% της ενσωμάτωσης, «μάχη» Παπανδρέου με Λοβέρδο



Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία έκλεισαν οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, ενώ μετράμε αντίστροφα για την ανάδειξη του νικητή του πρώτου γύρου.

Η προσέλευση του κόσμου είναι περίπου 35% υψηλότερη σε σχέση με την αντίστοιχη διαδικασία του 2017, κάτι που έχει προκαλέσει από ικανοποίηση έως ενθουσιασμό στη Χαριλάου Τρικούπη. Από τις 212 χιλιάδες κόσμου που πήγαν τότε, τώρα προσεγγίζουν τις 270 χιλιάδες – και η προσέλευση συνεχίζεται εκεί όπου υπάρχουν ουρές.

Στο 74,88% της ενσωμάτωσης και καταμετρημένες 200.639 ψήφους, πρώτος εμφανίζεται ο Ανδρουλάκης με 37,3%, δεύτερος ο Παπανδρέου με 27,72% , τρίτος ο Λοβέρδος με 25,76%, ακολουθούν Χρηστίδης με 3,23%, Καστανίδης με 3,13% και Γερουλάνος με 2,83%.

Από τα parapolitika.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Πρώτος με 37,3% ο Ανδρουλάκης στο 74,88% της ενσωμάτωσης, «μάχη» Παπανδρέου με Λοβέρδο

  1. Εμεις για αλλου κινησαμε και αλλου η ζωη μας παει!
    Οι μονοι που γνωριζαν την αποτυχια του συνταγματολογου,ηταν ο συνταγματολογος και εγω!
    Και οι δυο το γνωριζαμε απο την ημερα που εβαλε υποψηφιοτητα!
    Πριν απο καιρο ο χατζηνικολαου,του ειπε” το βραδυ των εκλογων σας θελω παλι εδω” και ο συνταγματολογος ειπε” θα ειμαι εδω” και απο αμηχανια σηκωσε τα χερια του , προδοθηκε μονος του!!
    Που πας καραβακι με τετοιο καιρο;
    Εχθρε γιατι δε ρωτησες ποιον πας να διοικησεις;
    Ο λαος αργει,αλλα δε λησμονει!!
    Την ωρα κυριε συνταγματολογε,που οι φιλοι του Πασοκ πηγαιναν να ψηφισουν,ειχαν στον νου τους,τα: τωρα που καιγομαστε απο την πανδημια,ΕΣΥ ησουν καποτε υπουργος υγειας με εργο μηδεν και ηθικος αυτουργος,ΕΣΥ,ενας απ ολους τους Υγειας,του θανατικου σημερα!
    ΕΣΥ ησουν υπουργος παιδειας με εργο μηδεν,τα χαλια ολων σας τα βλεπουμε συνεχεια στον χωρο της παιδεις,ΕΣΥ ησουν υπουργος του σαμαρα,οταν λιποθυμουσαν οι μαθητες πανω στα θρανια,ΕΣΥ ησουν υπουργος του Πασοκ ασφαλισης Κοινωνικης και Εργασιας,και τι εκανες;τα χάλια και τα δικα σου πληρωνουν οι συνταξιουχοι σημερα!!
    ΕΣΥ ησουν υπουργος του Πασοκ,ΕΣΥ ησουν υπουργος της ΝΔ,ΕΣΥ ησουν ο εχθρικα διακειμενος απεναντι στη Φωφη Γεννηματα!
    ΕΣΥ ψηφιζεις σημερα τα ” ρεπό” της ΝΔ!!
    ΕΣΥ ησουν γραμματεας της ΚΝΕ,ΕΣΥ Εγινες υπουργος του Πασοκ,ΕΣΥ το 2012 εφτιαξες καινουριο κομμα το “ΡΙ.Κ.Σ.Σ.Υ”,ΕΣΥ διαγραφτηκες απο τον βενιζελο,τον υπουργο που ωχρια μπροστα του η πολιτικη της φανφαρολογιας,ο ενας απο τους δυο δημιουργους της σαμαροβενιζελοφιλιας,σαν κατι απο Ευλογια,σαν κατι απο Αγιασμα!
    ΕΣΥ,χθες το μεσημερι παραδεχτηκες την ηττα σου,λεγοντας” ηθελα περισσοτερες καλπες”, να αναψεις λαμπαδα στον κορωνοι,γιατι αν ειχατε 1800 καλπες,ουτε την ψηφο σου θα εβρισκες!
    ΕΣΥ που γυρισες ,που εκανες τον γυρο του πολιτικου κοσμου με 80 κομματα,ΕΣΥ κατηγορησες τον Παπανδρεου για την επανοδο του,οπως ο αδελφος της του Ασωτου Παραβολης!
    ΕΣΥ,οπως εγραψα χθες,το μεσημερι,εχεις την πολυωπια σου η την διπλωπια σου,το συμβολο του ΠΑΣΟΚ,τον βλεπεις πισω απο το συμβολο της Ν.Δ!!
    ΕΣΥ δε θα πας χαμενος,ηξερες οτι θα χασεις και εις τον επερχομενον ανασχηματισμον θα αναλαβεις το υπουργειο Υγειας με μετακινηση πλευρη στο της Προστασιας του Πολίτου για να μην μεινει κολυμπηθροξυλο ορθιο απο την άφατη αγαπη που θα σας επιφυλαξει ο ελληνικος λαος.ΕΣΥ παντου και παντοτε!ΕΣΥ ο πανταχου παρων και αποχθες πληρων,” πληρωσες” το τιμημα της διαχρονικης σου πολιτικης των μετακινησεων!!
    ΕΣΥ για αλλου κινησες…κι αλλου η ζωη σε πηγε,μαλλον την πηγες!!
    ΕΣΥ δεν ησουν Πασοκ,εισαι χιονανθρωπος( ψυχρος πολιτικος)
    ΕΣΥ και εγω!
    Σας κουρασα ,το ξερω,οπως σας κουραζω π α ν τ α!
    Δε φταιω εγω,αλλα οι συμμαθητες μου στο Δημοτικο που μου κολλησαν το παρατσουκλι” πολυλογας”
    Προς ευχαριστηση του ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΟΥ,μιας και τον ξεκουραζα στο μαθημα και συγχρόνως προς ξεκουραση των συμμαθητων…
    Θα τον μεθυσουνε τον ηλιο,σιγουρα ΝΑΙ!
    ΕΣΥ και η καρδια σου δεν ευφρανθηκατε Οίνον ,στο μεγαλο τραπεζι του Πασοκ!!
    Τουλαχιστον αγαπητοι μου αναγνωστες,σας χορτασα με τιτλους τραγουδιων και παροιμιων!
    Κατι ειναι και αυτο!!
    ΕΣΥ δεν ησουνα Πασοκ,ησουν μια απ ολα!
    ΕΣΥ δεν ψηφιζες μονο τα αρθρα της νουδουλας,τα καταπινες…
    Τωρα σε ποια ποδια θα κλαψετε και ΕΣΥ και ο ΕΓΩ ,ο μητσοτακης;

  2. Και τωρα που διαβαζετε τα παραπανω,ειναι καλεσμενος στο Σκαι και σε λιγο,οπως ειπε η Δημοσιογραφος και το ακουσαμε ολοι,σε λιγο δινει συνεντευξη στον Πορτοσαλτε,στην αβασταχτη ελαφροτητα της δημοσιογραφικης του Μπορμαν- ίας!!
    συνταγματολογε,πριν καθαρογραφτει το αποτελεσμα των εκλογων,ντουγρού στο Σκάι;
    Τι γυρευει η αλεπού στο παζαρι;
    στο κοτετσι του Σκαι;
    Αν ειχες πολιτικη ενσυναισθηση,εκτος απο Δικολαβιστικη θεώρηση των παντων,θα κοιμοσουν λιγο παραπανω,τον υπνο του Δικαιου;
    Λεει μια τουρκικη παροιμια” σουγιού πιναρ ουνουγιού,ντουσμανα ουνουγιουσούζ”, ο εστι μεταφραζομενο” το νερο του ποταμου κοιμαται,ησυχαζει,ο εχθρος ΠΟΤΈ”
    ΕΣΥ ησουν καποτε το ΕΣΥ,ως υπουργακος Υγειας,για το ξεχαρβαλωμα του εισαι καιΕΣΥ υπευθυνος και….και εχουμε σημερα ,καθε μερα δυο χωρια γεματα νεκρους..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.